Stefan Karić tvrdi: Jovana mi posle raskida nije vratila automobil!

06.06.2024

12:37

2

Autor: N. M.

Pomenuo je i pokojnu devojku

Stefan Karić tvrdi: Jovana mi posle raskida nije vratila automobil!
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nekadašnji učesnik "Zadruge" Stefan Karić tvrdi da mu bivša devojka Jovana Ljubisavljević nije vratila automobil koji joj je kupio dok su bili u vezi.

Iako nisu odavno u kontaktu i oboje imaju nove ljubavi, Karić je opleo po bivšoj, koja je već duže vreme u vezi sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Cece Ražnatović.

- Kupio sam auto Jovani kada sam ušao u rijaliti. Negde sam želeo da je obezbedim na neki način što se tiče prevoza. Nije mi ga vratila nakon raskida - rekao je Stefan, pa je odgovorio i koju je devojku najviše voleo. Nije oklevao, već je odmah rekao da je reč o Dijani Milojković, koja je preminula.

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Ljubisavljević

- Ne znam stvarno. Nikada nisam brojao niti sam ulazio u to. Nisam od onih koji to rade, broje, zapisuju... A što se tiče toga koju devojku sam najviše voleo, pa Dijanu - rekao je on za Hype.

Instagram printscreen/dijanaslife
Dijana Milojković

Podsetimo, Stefan Karić je bio u dugoj vezi s misicom Dijanom Milojković, koja je preminula 2019. u 33. godini. Ona se dugo borila s kancerom, a Karić je i tokom veze, ali i posle raskida bio uz nju. Njenu smrt teško je podneo.

Poslednjih godinu dana uz njegovo ime se najčešće pominje Nataša Šavija, koja ga je optužila da ju je pretukao zbog čega se i dalje na sude.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike