Nataša Šavija: Skinite ikone u kući i stavite sliku Stefana Karića!

05.04.2024

12:52

0

Javno ga prozvala

Nataša Šavija: Skinite ikone u kući i stavite sliku Stefana Karića!
Nataša Šavija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Skoro godinu dana je prošlo od incidenta u kom su glavni akteri bili Stefan Karić i Nataša Šavija, kada ga je ona optužila za nasilje. 

Sada ga je prozvala javno na Instagramu i šokirala sve svojom objavom, a mi je prenosimo u celosti.

- Apelujem na sve da slika Stefana Karića bude u svakoj kući uramljena na zidu, ikone sklonite, to danas imati u kući je greh. Imamo novog sveca kome treba da se molimo. Smernice za ubuduće, dolaze nova vremena, moramo u korak s vremenom, je l' tako (doduše kod nas samo), ali mi smo brend, pokupiće to zapad od nas.

Dakle, sve što nije normalno, to podržavajte, radite sve suprotno od svega sto se do pre 2, 3, ne znam koliko smatralo normalnim etc. (čisto sumnjam da razumete uopšte ovo) ali i ne treba da se zna, koji će nam đavo da znamo bilo koje jezike. 

Instagram printscreen/natasa.savija
Objava Nataše Šavije

Treba drugi da uče naš, mi smo jako uzorni (ali do mojega).
 
Pa j*t život, što se više borim, dokumentujem, sve je potkrepljeno dokazima, borim za pravdu, sve je samo kontraefekat! 

Evo sad ću i ja da se priklonim i takođe podržavam našeg sveca, koji mi je promenio lični opis, agoniju, čuda... Ali, nema veze, to nekad nije bilo normalno, sad je poželjno svakako! I za kraj,nesto jako bitno: Hwywywjsshjsizokzmlicofpfffkjfi! 

Ne razume se šta sam htela da napišem, ali eto, bilo bi takođe poželjno da zaboravite i da pišete, što se ne bi sporazumevali kao pećinski ljudi. I na tome moramo da poradimo. Što bi jedan naš svetac rekao: "Može nam se", je l' tako? Taj citat koristite umesto "Amin". Znači, ovo prelazi već u ozbiljnu zajebanciju - zaključila je ona. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić, Nataša Šavija

Podsetimo, Nataša i Stefan su u februaru imali ročište, kad se tražilo izuzeće glavnog tužioca u Rumi, kao i glavnog tužioca u Sremskoj Mitrovici. 

Karić je pre nekoliko dana izjavio kako mu je žao što je Šavija "skrenula s puta", a ona je, nažalost, ponovo nedavno bila žrtva nasilja

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike