Ša nakon pomirenja ponovo opleo po Mioni: Niko je nije terao ni na šta, želja je bila obostrana

03.06.2024

13:07

0

Autor: M. J.

Reper pomenuo i njenu porodicu

Ša nakon pomirenja ponovo opleo po Mioni: Niko je nije terao ni na šta, želja je bila obostrana
Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša - Copyright Printscreen Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nedavno su odlučili da raskinu, i to na reperovu želju, ali su se brže-bolje i pomirili. Međutim, situacija se ne smiruje, te on i dalje svakodnevno govori o tome šta Mioni zamera.  

- Neke stvari bi bile odavno gotove da je bilo sve kako sam je ja savetovao da bude. Miona je takva kakva jeste, tvrdoglava i kako ona misli tako će da bude. Ovde svaka pogrešna reč i izjava može da deluje jako čudno, pa deluje kao da sam ja neko ko stiska i zato sam rekao da ne želim da budem u tom odnosu. Volim je, ne znam da li može više, ali neke stvari moraju da stanu - pričao je Ša.

Printscreen Zadruga Official
Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Među njima su odnosi posebno zahladneli kada je Ša izneo u javnosti da su za vreme rijalitija imali intimne odnose, iako je Miona to strogo demantovala, a potom ovo potvrdila uz opravdanje da joj on nije dao prostora da nemaju odnose. 

- Ja sam poludeo jer je želja obostrana, njoj je isto kao i meni. Niko nije terao ni na šta. Ona mene zbunjuje, čas sam najgori, nisam gospodin, izdao sam je... Ona je iznela 300 stvari koje smo pričali, a nikad joj nisam rekao da je drukara - dodao je reper.

Kako je poznato, u Beloj kući se nalazi i Stanislav Krofak, Mionin bivši dečko, te je Ša često imao ljubomorne ispade sumnjajući da još uvek gaji emocije prema bivšem dečku. 

Printscreen/YouTube/Pink.rs
Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

- Ne mislim. Ja ispadam monstrum, svi ćute, a ja ne vređam i ne nazivam pogrdnim imenima. Nikad ne bih tražio da je neko napada, ali ajde da budemo realni. Ja nju volim kao Boga, ali ako se ponavljaju te stvari... Što si sa mnom? Volim te nije dovoljno. Ja razumem roditelji, ali ne može da šalje tu sliku. Ja znam zbog čega se nerviram, ja bih neke teme odavno oblažio. Meni momak ništa nije kriv. Ja sam njega prizvao. Ja sam samo uvek pričao da ona to saseče jer mesecima ispadam ludak. Prošlost može da se izbriše, mene nijedna osoba iz prošlosti ne zanima. Ja imam osobu pored sebe koju volim i neću iz poštovanja prema njoj da iznosim stvari - objašnjavao je Aleksić i na kraju dodao da i dalje smatra da Mioninu babu "treba da bude sramota što ga je nazvala nasilnikom".

- Naravno, stojim pri tome. Neće mene niko da vređa bez da ima argumente, pa može Bog da bude. Stoji to i za moje roditelje. Ako pokažem tako nešto prema svojoj devojci, a nikad neću, tad može da se kaže. Pozdravljali su osobe koji su pokazivali neki vid agresive. Ja prema njenim roditeljima imam poštovanje, suzdržan sam jer su njene roditelji, ali me njihovo mišljenje ne zanima. Ja neću nikome da se dodvoravam i čvrsto stojim pri tome - poručio je Ša.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike