Ša raskinuo s Mionom: Nećeš ti meni više ovde da naređuješ i da me vodiš kao kuče na povocu! (VIDEO)

01.06.2024

13:40

0

Autor: M. G.

Cela rijaliti vila se tresla od njihove rasprave

Ša raskinuo s Mionom: Nećeš ti meni više ovde da naređuješ i da me vodiš kao kuče na povocu! (VIDEO)
Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša - Copyright Printscreen Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša rešio je da stavi tačku na svoj odnos sa Mionom Jovanović u „Zadruzi 7 Eliti" zbog, kako je istakao, konstantnog ponižavanja s njene strane. Tokom emisije „Pitanja novinara", kada se „poteglo" na tu stranu, ona je najpre bila hladna kao led, da bi ubrzo situacija eskalirala.

Od njihove rasprave se sve treslo.

- Pratio sam maločas tvoju i Nenadovu raspravu i rekao je da je završio sa tobom? - glasilo je najpre pitanje za Mionu.

- Izgleda da je tako, evo, sad će gospodin da kaže šta ima - odreagovala je na to ona.

- Tako je, neću da budem ovde sa njom. Molbe ovde za ljubav, sve vreme se polemiše kako je ja stavljam u kavez i kako sam nasilnik. Stalno se svađam sa drugim ljudima zbog nje, šta su mi oni krivi? - nadovezao se Ša.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, Printscreen Zadruga Official
 

- Iz mojih usta to nije izašlo, ja nisam rekla da je nasilnik, moraš da me pustiš da pričam - kazala je onda Jovanovićeva.

- Sada ćeš da ućutiš, bre, više ti mene nećeš kao kuče da vodiš na povocu, ovu devojku neću nikad da uvredim, pusti me, bre, da pričam - kazao je onda Ša.

- Hajde sedi dole, prva stvar, ni jedne sekunde nisam rekla da on mene prisiljava ni na šta, sve sam uradila svesno - naglasila je zadrugarka.

- Ne laži, nisi tako rekla. Hajde zvezdetino rijalitija, ti si jedan rijaliti igrač i manipulator. Meni više ti nemaš šta da naređuješ. Da pi*ate ovde po meni i da mi posle kaže: „Volim te", meni je pun ku*ac ovoga, meni više niko neće da naređuje - oštar je bio Aleksić.

- Smiri se, bre, malo, sad ću ja da objasnim šta sam htela da kažem. Tipa, da sam htela da se desi za mesec dana odnos ili dva, to bi bilo bolje. Apsolutno nisam pala pod pritiskom pa sam zato spavala sa njim, znala sam da će doći do toga kad - tad, te nisam htela da produžavam agoniju. Nisam se potresla ni jedne jedine sekunde, jer znam šta sam izjavila - tvrdila je Miona.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, Printscreen Zadruga Official
 

- Ti kad voliš, ne možeš da kanališ čoveka, pričaš uvek sama o sebi - odgovorio joj je na to on.

- Sve je rekao ono što sam ja pričala, napokon je rekao da nije rekao neke stvari u afektu. Šta je osoba koja nema emocije, a spava sa nekim? - pitala je onda Miona Jovanović, što vas čeka i u videu koji sledi.

- To si ti, izdala si me sto puta, priznala si da si sa mnom u vezi i da imaš emocije prema nekome drugom - naglasio je bio on.

- Rekla sam da sam vagala za bivšeg i da nisam znala šta da radim, to je bilo na početku naše veze - branila se, pak, Jovanovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike