Mionin bivši dečko ismejao Ša i nju: Smešni su, sramote se, ja kad bih ušao, on bi preskočio ogradu!

11.12.2023

21:09

0

Kaže da je on sa pevačicom odmah raščistio šta može, a šta ne

Mionin bivši dečko ismejao Ša i nju: Smešni su, sramote se, ja kad bih ušao, on bi preskočio ogradu!
Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović - Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nedavno su, nakon što je svima bilo jasno da među njima postoje emocije, rešili i da ozvaniče vezu. 

No, protekle večeri su imali veliku i burnu svađu, zbog koje je Nenad zamalo napustio rijaliti, a sad se o svemu oglasio i Mionin bivši dečko Stanislav Krofak. 

On je, inače, donedavno bio sa Mionom zvanično u ljubavi, ali kada je video da se ona zbližila sa Ša, rešio je da se povuče.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Ša i Miona

- Ovaj lik nije normalan, ja kad bih ušao on bi preskočio ogradu. I sa mnom je bila čudna, ali sam joj objasnio na početku kakav je stil mog života, ili ti paše ili ne. Sve je funkcionisalo, nismo se svađali ni blizu kao oni. Smešni su, sramote se. Da sam mislio ozbiljno sa njom ne bih je pustio da ide u Elitu, video sam njen način razmišljanja i stavove i to mi nije pasalo - rekao je Krofak za "Pink.rs".

Stanislav je priznao na šta je konkretno Miona ljubomorisla u njihovom odnosu i da li mu je zbog nepoverenja proveravala telefon.

- Ljubomorisala je oko ženskih osoba sa kojima sam morao imati kontakt zbog posla. Telefon mi nije uzimala, to sam joj odmah na početku rekao da ne može - izjavio je Stanislav.

Inače, Nenad Aleksić Ša, iako se još nije zvanično razveo od supruge Vanje, uplovio je u vezu sa Mionom Jovanović.

Zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović u lajvu na Tiktoku progovorila je o odnosu sa reperom i pokazala doktorsku dokumentaciju spontanog pobačaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike