Tara Simov ima novog dečka? Objavila fotografiju, komentari ne prestaju

23.05.2024

08:54

0

Nakon skandala, ponovo uživa u ljubavi?

Tara Simov ima novog dečka? Objavila fotografiju, komentari ne prestaju
Tara Simov - Copyright Printscreen/Youtube/HYPE TV

Tara Simov je nedavno šokirala sve kada je iznela javno razne probleme koje je imala sa ocem svog deteta Danilom, gde je tvrdila da ju je fizički maltretirao i još mnogo toga.

Međutim, sada je sve iznenadila kada je na socijalnoj platformi TikTok, kao i na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je ljubi nepoznati mladić, a ona se zadovoljno smeje. 

Očekivano, mnogi su odmah pomislili da joj je to novi dečko, ali kako se ona nije oglašavala, nije poznato da li je to zaista u pitanju ili je to neko ko je njen drug ili prijatelj. 

"Samo da si ti živa i zdrava, menjaj ih ko gaće", "Prelepi ste", "Znala sam", "Brza kao i uvek, nema šta", "Samo da nisi opet ubola toksičnog" - bili su samo neki od komentara ispod njene objave na TikToku.

ATAImages/Antonio Ahel
Tara Simov

Tara Simov je u opisu objave označila i profil, koji bi trebalo da pripada tom dečku, gde mu je nik "Cici45", ali na njegovom profilu, za sada, postoji samo jedna objava koja se sastoji od nekoliko fotografija, a na onima na kojima se vide lica, ona su blurovana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike