"Priča za mene da sam mafijašica, a njena kriminalna prošlost stoji na Guglu": Milena Kačavenda oplela po cimerima!

20.04.2024

19:25

0

Autor: M. J.

Za jednog smatra da je "najveći prevarant"

"Priča za mene da sam mafijašica, a njena kriminalna prošlost stoji na Guglu": Milena Kačavenda oplela po cimerima!
Milena Kačavenda - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milena Kačavenda poznata je kao rijaliti učesnica bez dlake na jeziku, pa je mnogi porede i sa Zoricom Marković. Svako ko sa njom uđe u sukob "ne piše se dobro", jer se Milena ne libi da iznese sve što misli, a ovog puta je na tapetu bila Aneli Ahmić.

- Pod broj jedan je drska, lažna pikinezerka Aneli, ja se nadam da će medicina omogućiti da se ugradi novi mozak da nema samo jednu vijugu, ona priča kako sam ja mafijašica, a njena kriminalna prošlost stoji na Guglu, zatim je drska jer se plaši da će je Janjuš prevariti, a kad je radila neke stvari napolju za koja m*da nemaju ni muškarci, ona govori da je vređam da je ku*va, a ona je meni rekla da bi se je*ala sa Janjušem, drska je kada spominje svoje dete, a baš je briga za njega, ona je lagala da je imala tri godine divnog braka i onda saznajemo kakve želje je imao njen partner. Zatim je drska kada govori da sam ušla nakon smrti majke i da sam počela da iznosim neke stvari, a ja nisam imala vremena ni za šta zbog svoje tragedije. Drska je kada kaže da se četiri puta verila - rekla je Milena.

Printscreen/Zadruga
Aneli Ahmić

Aneli je bila iznenađena ovim rečima, te joj rekla da to nije istina.

- Joj Milena baš si me mnogo povredila, ti izmišljaš ženo sve što pričaš, ja nisam rekla da si ti ovde ušla sa informacijama nego kao što si ti rekla da ćeš biti žustrija - odgovorila joj je Aneli.

Osim Aneli, Mileni se ne dopada ni Uroš Stanić, te je njega nazvala "najvećim prevarantom" ove sezone.

ATAImages/ A.A.
Milena Kačavenda

- Druga osoba je Uroš Stanić koji spava po ceo dan, provocira ovde osobe sve redom, on je kao medicinski radnik, a ne zna da izgovori "strepsils" i govori Ša da ga vređamo što kažemo da imamo ešerihiju koli, a to je bakterijska infekcija, drzak je kada se ne kupa 15 dana, najveći mufljuz i prevarant - nastavila je Milena, a Stanić je bio vidno uvređen:

- Koliko je ona zagrizla i juri ka prvom mestu, Zorica Marković je original, a ova žena je falsifikat - rekao je Uroš.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike