Ko je najjači rijaliti igrač u 2023. godini? Prave skandale u "Eliti", ne biraju reči, a oni su se izdvojili

29.12.2023

08:45

0

Pored onih dobro poznatih, ima i novih lica

Ko je najjači rijaliti igrač u 2023. godini? Prave skandale u "Eliti", ne biraju reči, a oni su se izdvojili
Ko je najjači rijaliti igrač u 2023? - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay

Rijaliti "Zadruga 7 Elita" traje tek nekoliko meseci, a već su se mnogi učesnici istog izdvojili zbog toga. 

Među njima ima i novih i starih, a svako od njih se po nečemu izdvojio.

Marko Đedović je jedan od dobro poznatih lica, a zbog toga što je britak na jeziku i voli da kaže svima u lice šta ima, zbog toga ga javnost i voli. 

S druge strane, novo lice je Milena Kačavenda, koja se prvi put pojavila u šestoj sezoni kao kuma Ane Ćurčić i njena podrška, a onda se sve preokrenulo, pa je ušla u rijaliti.

Aneli Ahmić je na samom startu privukla pažnju jer je izjavila da ju je muž prevario sa Stanijom Dobrojević. Oko toga je nastao čitav skandal, a ona je u poslednje vreme bliska sa Janjušem, koji je opravdano odsutan trenutno iz rijalitija, nakon tragedije u njegovoj porodici.

Miljana Kulić ponovo ne preza ni od čega, pa svakom svojom izjavom, ali i potezom jasno stavlja do znanja zašto važi za opasnog rijaliti igrača.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora ušle u kao bračni par. Međutim, ubrzo se saznalo za Anitinu prevaru i to na dan njihovog venčanja, a onda je u Elitu ušao i Anđelo Ranković, koji je Aniti odmah zapao za oko, pa je i tu nastala drama.

Ivan Marinković se tek nedavno uselio u Elitu, ali je već jasno da će sa njim zadrugari imati pune ruke posla. S druge strane tu je i Miljanin bivši dečko Nenad Macanović Bebica, koji je ušao u novu vezu, a Kulićevu neprestano provocira.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović otpočeli su vezu, iako je on zakonski još uvek u braku, pa se ponovo kod njega istorija ponavlja. Nju je, zbog bliskosti sa reperom, dečko javno napolju ostavio.

Maja Marinković je dobro poznato lice ovog rijalitija, koja sebe smatra i kraljicom Bele kuće, a novi učesnik Uroš Stanić ne prestaje da šokira svojim potezima i izjavama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike