Janjuš se prisetio detalja tragedije u kojoj je izgubio mlađeg brata: Vlasnik stana ga je zatekao, moja baba je prva saznala

11.04.2024

18:25

0

Ne miri se sa sudbinom koja ga je zadesila

Janjuš se prisetio detalja tragedije u kojoj je izgubio mlađeg brata: Vlasnik stana ga je zatekao, moja baba je prva saznala
Marko Janjušević Janjuš - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Krajem prošle godine odjeknula je vest da je Mihailo Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša, izvršio samoubistvo.

Ne prođe ni dan a da se Janjuš ne seti kakvu je tragediju doživela njegova porodica, a sada je, u razgovoru sa Markom Đedovićem, otkrio i još neke detalje. 

- Ko je prvi ušao tamo i video ga? - pitao je Đedović.

Printscreen/TV Pink
Marko Janjušević Janjuš

- Vlasnik stana, oni su pokušali da ga dobiju ali se baterija ispraznila od zvanja. On nije otišao ni na posao i neki njegov drug sa kojim je išao u teretanu je video da je ugašeno svetlo. Pozvao je gazdu stana i on je otključao i odmah su ga našli sa desne strane. Neko od novinara je zvao moje i saopštio im to, moja baba je prva saznala, zamisli ti to. To je bilo oko 7 sati, a mene su obavestili oko 10 - rekao je Janjuš.

- Strašno, ne znam šta da ti kažem - rekao je Đedović.

Prinstcreen/Instagram/jannmiha
Mihailo Janjušević

- Onda sam samo razmišljao da vidim Krunu što pre. I sad meni ovde ljudi pričaju da imaju neke probleme, a meni ne postoji sat da mi neke slike nisu u glavi - rekao je Janjuš.

Podsetimo, Mihailo Janjušević oduzeo je sebi život u 27. godini. Bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenih u teretanu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike