Filip Car planira da zaprosi Aleksandru Nikolić? Osmislio ceo plan, otkriveno i kad će biti svadba

04.04.2024

16:41

0

Njih dvoje se o ovome još nisu oglašavali

Filip Car planira da zaprosi Aleksandru Nikolić? Osmislio ceo plan, otkriveno i kad će biti svadba
Aleksandra Nikolić i Filip Car - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car bi za koji dan trebalo da se ostvare kao roditelji i to prvi put, a na svet će doći njihova ćerka. 

Iako su oni pre izvesnog vremena rešili da se raziđu, sada će, kako se navodi, ipak doći do pomirenja. Naime, Filip planira ponovo da zaprosi Aleksandru.

- Aleksandra i Filip su na korak do pomirenja. Iako je jako povređena zbog njegovog ponašanja prema njoj, Aleks stvarno vidi da se Filip promenio, čuju se svaki dan i upućen je u sve vezano za njihovu ćerkicu - rekao je izvor i otkrio da Filip namerava da ponovo zaprosi Aleksandru.

ATAImages/ M.M.
Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Filipu je mnogo žao što Aleksandra nije kod njega u Hrvatskoj. Želeo je da se ona tamo porodi i da žive kao porodica na okupu. Sada je spreman na sve kako bi ispravio odnos sa njom i bio prisutan u životu njihove ćerke. On će najpre doći u Beograd kada se Aleks bude porodila i planira da ostane neko vreme uz nju kako bi joj pružio svu pomoć i podršku oko bebe. Takođe, namera mu je da je ponovo zaprosi nakon što ona izađe iz porodilišta.

Izvor otkriva i šta Filip ima u planu.

ATAImages/Antonio Ahel
Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Pripremiće joj romantično iznenađenje, a ukoliko sve bude po planu i Aleksandra prista da se uda za njega, on namerava da oni i njihova beba žive zajedno. Najviše bi voleo da to bude kod njega, u Hrvatskoj. Sa svadbom ne žuri, najbitnije mu je da beba bude zdrava, pa će se verovatno venčati kada bude i krštenje deteta naredne godine - zaključio je izvor.

Aleksandra i Filip se o ovome još nisu oglašavali.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike