Filip Car ima novo zanimanje: Mali je honorar, ali barem nisam u "Eliti"

13.03.2024

21:29

0

Autor: M. V.

Ako ispadne u prvoj rundi, ide kući

Filip Car ima novo zanimanje: Mali je honorar, ali barem nisam u "Eliti"
Filip Car - Copyright ATAImages/ A.A.

Filip Car dugo je bio u rijalitiju "Zadruga", ali je rešio da okrene novi list.

On je spreman za novu avanturu, pa je otkrio čime će se baviti.

- Ne radi se o rijalitiju. To je nešto čime sam se bavio u mladosti. Moj dečački san. Smatram da imam potencijal za to. Aleksandra je bila oduševljena kad sam joj rekao i moj otac se složio. Ne znam kako će sestra i mama prihvatiti, one još uvek ne znaju, ali videćemo - rekao je prvo Car, pa nešto bliže objasnio.

- Dobio sam ponudu od jedne firme koja proizvodi energetska pića. Nije baš rijaliti, ali je format sličan tome. U ovom projektu su uključene svetske zvezde, sportisti i poznati iz celog sveta. Radi se o boksu. Boks sam trenirao kao mlađi - ispričao je Filip.

ATAImages/Antonio Ahel
Filip Car

 

Čini se da je spreman da se posveti sportu, onoliko koliko ovaj format zahteva.

- Znajući da ću da se takmičim u boksu, biću prisiljen da treniram i promeniću svoj život na bolje. To će biti na svetskom nivou. Honorar je mali, ali ukoliko osvojiš glavnu nagradu koja iznosi 100.000 dolara, to nije malo. Barem nisam u "Eliti". Biće prilike da se pokažem pred celim svetom, to će se prenositi širom sveta, dobra prilika za marketing. Neću morati da budem udaljen od kuće, svoje ćerke i porodice. U novembru će biti samo organizovani bokserski mečevi u Mađarskoj. Tamo ću biti mesec ili dva. Ukoliko me u prvoj rundi prebiju, naravno, odmah idem kući, ne takmičim se dalje - dao je reč Filip Car, pa izveo zaključak.

- Moraću dobro da se pripremim i treniram, uveren sam da ću biti motivisan novčanom nagradom. Jedino što traže od mene je da reklamiram proizvod - izjavio je on na svom Tiktoku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike