Aneli se pomirila sa Janjušem, a bivši svekar je najstrašnije vređa: Žao mi je što nisam ispalio rafal u nju i njenu majku!

18.03.2024

19:26

0

Autor: M. V.

Mustafa Durdžić je osuđen na mrežama zbog morbidnih reči

Aneli se pomirila sa Janjušem, a bivši svekar je najstrašnije vređa: Žao mi je što nisam ispalio rafal u nju i njenu majku!
Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš - Copyright ATA Images/M.M.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se pomirili u okviru "Elite" posle burnog perioda.

- Nisam ja nešto kriv za tu svađu, jeste mi krivo, ali ceo taj dan nam je bio nikakav. Njena budalaština je dovela do toga da se posvađamo - izjavio je Janjušević i dodao:

- Ne mogu da ti kažem 100 odsto sve šta mislim. Rekao sam da je samoživa i bezosećajna, ali ume nekad da bude to. U afektu ja to preuveličam. Ne može da da shvati zbog čega sam zamišljen, jer ona samo o sebi misli, pa onda sebe nabedi da je u njoj problem.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš

 

Janjuš je istakao i kako planira da zaprosi Ahmićevu.

- Rekao sam joj da je mnogo volim. Vidi se da je mnogo volim. Verio bih je. Ne bih ja nešto puno filozofirao. Planirao sam to. Jedan dan kad bude lepo vreme, želim da se spusti helikopter i da spusti neki kofer, a u koferu da bude jedan veliki natpis: ''Da li želiš da se udaš za mene?'' Ako čuju ljudi helikopter, niko od učesnika neće znati šta je. Znam da me Aneli voli. To je stvarno jedna velika ljubav. Ja sam jako ljut na Aneli jer misli da je Maja (Marinković) opasnost po našu vezu. Koga boli k**ac za nju? Mene Maja ne zanima. Stvarno me ne zanima Maja - ispričao je Marko u rijalitiju.

Durdžić: "Do sad bih je odležao..."

Sa druge strane, Ahmićevu i dalje napada bivši svekar, Mustafa Durdžić. On je očajan što mu je sin Asmin bio u vezi sa starletom, koja mu je rodila sina. 

Printscren/Youtube/HYPE TV
Asmin Durdžić

 

On je na Fejsbuku navodno napisao užasan komentar o Aneli, prethodno iziritiran televizijskim gostovanjem Jasmine Ahmić, Aneline majke.

- Meni je tek sad žao, kad mi je istukla ćerku što nisam otišao kući u Bosnu i ispraznio rafal u nju i njenu ćerku. Do sad bih je odležao - šokirao je Mustafa, piše Pink.rs.

Jedna žena mu je odgovorila na ovoj mreži, upitavši ga da li je svestan šta javno piše.

- Zbog te us*ane familije ja ni Noru ne priznajem da mi je familija, je l' vi znate da čitate? Ja lepo pišem da nas je sramota što nam je ku*va rodila unuku, ako je uopšte naša unuka. Niko ne veruje da je naša unuka - istakao je Durdžić, navode pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike