Aneli raskinula sa Janjušem! Jedva suzdržava suze, a on zapenio: Ne kapira da se kidam živ!

04.03.2024

14:42

1

Autor: M. V.

Anelina ljubomora ga je dovela do ludila

Aneli raskinula sa Janjušem! Jedva suzdržava suze, a on zapenio: Ne kapira da se kidam živ!
Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš - Copyright ATA Images/M.M.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić raskinuli su posle burnih svađa u okviru "Elite".

Naime, bivši košarkaš je u emisiji "Elita izbacivanje" ispričao šta mu je sve smetalo kod starlete.

- Dešavalo se da ja komentarišem kroz moju pozorišnu predstavu kako ne bi došlo do svađa, hteo sam da sve okrenem na zaj**anciju, a ona onda misli da je neko ponižava. Druga situacija je gde ponekad pomislim da ima osećaja samo prema sebi. Mislim stvarno da je Aneli samoživa i ranije dok nismo stupili u odnos, rekao sam da je samoživa - ispričao je Janjuš, pa se dotakao ljubomore koju je Aneli ispoljavala.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Marko Janjušević Janjuš

 

- Ona meni sinoć kaže: "Namignuo si Jovani Cvijanović". Ne znam o čemu se radi, nikako da provalim. Pun mi je ku**c da slušam njihove neke ratove, čuo sam da je otišlo ekstremno. Je**te zašto se meni to sada dešava, da ja moram to da slušam i da ne mogu posle svoje porodične tragedije da opustim glavu?! Ja to slušam pet meseci! Ako ti ne kapiraš da se iskidam živ, znaš i sam da sam i kurtu i murtu navukao na grbaču, ti dođeš i kažeš da namigujem Jovani Cvijanović?! Pusti me u pi**u materinu. Pretrpi nešto, ako ti kažem da si neko ko je prošao mnogo više od ovih ljudi - opisao je Janjušević.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Aneli i Janjuš

 

Otkrio je i zbog čega je poslednjih dve nedelje pojačana tenzija u njihovom odnosu.

- Imamo i problema i napeti smo, ali neke sitnice ne treba da se rade. Ne pravim neke ljubomorne scene, nemam ni zbog čega. Ali, ako ti nisi mene shvatila i naš odnos ozbiljnijim od svih odnosa, kako ti pada na pamet da ja mogu da pomislim da sa tom devojkom da se nešto desi?! Kako ti to padne na pamet, čoveče - nervirao se Marko, koji se naljutio i što mu Aneli nije odmah ispričala detalje telefonskog razgovora sa njenom sestrom Sitom.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Aneli i Sita Ahmić

 

- Nisam bio zaintresovan. Mislim da je mene trebalo da pozove prvog da ispriča. Nije ovo više ni rijaliti, je**š i rijaliti i sve to. Mislim da posle jednog razgovora, mislim da sam prvi koji je trebalo da sazna. Ne radi se o tome što je Đedović, nego ti ideš tamo i pričaš, pa posle dolaziš da mi ispričaš šta je bilo. Sad sam joj objasnio kada je svratila na kratko u rehab. Preko glave mi je došlo - istakao je on.

Sa druge strane, Aneli je bila na ivici da zaplače, pa je sve ispričala.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Aneli Ahmić

 

- Ta situacija se odvija već 15, 20 dana do nečega što ne možemo normalno da funkcionišemo. Jednostavno, ne znam. Mislim da smo oboje krivi za to, neke stvari meni smetaju, neke njemu, odlučili smo da se raziđemo. Ja sam se iselila, pospremila sam mu rehab - rekla je Aneli

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike