Kako žive Aleksandra Nikolić i Filip Car nakon pomirenja! Progovorili o imenu za bebu i novcu: Mogu da zarade i do 1.000 evra dnevno

18.12.2023

14:53

0

Ispričali su i kakav im je odnos nakon svega

Kako žive Aleksandra Nikolić i Filip Car nakon pomirenja! Progovorili o imenu za bebu i novcu: Mogu da zarade i do 1.000 evra dnevno
Filip Car i Aleksandra Nikolić - Copyright ATAImages/ M.M.

Aleksandra Nikolić i Filip Car bili su u centru skandala nakon saznanja da je ona trudna. Međutim, uspeli su da izglade odnose i sada uživaju u ljubavi i čekanju da se rodi njihova naslednica.

Kako Aleksandra kaže, oni su i posle skandala bili u kontaktu, ali su se sve vreme svađali.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Nikolić i Filip Car

- Bili smo sve vreme u kontaktu, ali smo se često svađali. Pravili smo probleme jedno drugom. Sad imamo jako lep odnos. Mogu to da kažem sa sigurnošću. Car želi još dece da imamo, ali nakon porođaja moram da se dovedem u normalu. Videće on kada tu bude nespavanja, buđenja noću zbog bebe... - poručuje Nikolićeva.

Filip, sa druge strane, napominje da se još uvek dvoume oko imena za ćerkicu.

- Meni se ime sviđa Rina, a Aleksandri Irina. Ime Nika nam se sviđa oboma. Lepo je i ime Juna. Devojka koja je išla sa mnom u razred zove se Una, to mi je ime isto lepo. Kratka imena su mi lepa, ne volim dugačka. Kada vidimo dete i uzmemo ga prvi put u naručje, tada ćemo odlučiti. Nema ništa lepše od straih srpskih, bosanskih, hrvatskih imena, tradicionalnih! - ističe Car.

ATAImages/M. M.
Aleksandra Nikolić i Filip Car

Oni su otkrili i da i dalje zarađuju od TikToka.

- Ako si aktivan, od toga zavisi, možeš zaraditi i 100 evra dnevno, a možeš i 1000. Ja sam bacio ljudima oko 80.000 dolara, ja sam slao drugima. Možeš na mesečnom zaraditi, pola ti uzme TikTok, pa naknada za prenos, porez, svašta nešto, ali možeš zaradito 4, 5 hiljada evra mesečno - rekao je Car.

Bonus video:

(Blic)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike