Filip Car stiže u Beograd: Hoće da prisustvuje i porođaju bivše devojke Aleksandre Nikolić? Ovo su svi detalji!

06.03.2024

14:10

0

Autor: M. G.

Skoro sve je spremno za dolazak naslednice

Filip Car stiže u Beograd: Hoće da prisustvuje i porođaju bivše devojke Aleksandre Nikolić? Ovo su svi detalji!
Filip Car - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako trenutno nisu zajedno, Aleksandra Nikolić i Filip Car uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a bivši zadrugar iz tog razloga je rešio da spakuje kofere i doputuje u Beograd. Pobednica šeste sezone „zadruge", naime, porodiće se u prestonici Srbije.

On to, prema daljim napisima medija, nikako ne želi da propusti.

- Aleksandra je rešila da se porodi u Beogradu. Ovde je lekar koji joj je pratio trudnoću i nakon što je raskinula sa Filipom nema nameru da se vraća kod njega u Hrvatsku. U Beogradu su joj prijatelji, ali i majka Slovenka čiju punu podršku ima i koja će joj pomoći oko svega kada beba dođe na svet - kazao je izvor za „Blic", pa dodao kako Filip planira da i te kako učestvuje i u odgavanju devojčice koju će dobiti s Aleks.

U Beogradu će ostati minimum mesec dana

Filip Car, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Car želi da učestvuje u životu svog deteta i rekao je da nipošto neće propustiti Aleksandrin porođaj. To što oni nisu u ljubavnom odnosu ne sprečava ga da bude tu kada ćerkica bude došla na svet. Trenutno sve priprema za dolazak u Beograd. Planira da ostane u Srbiji minimum mesec dana - objašnjava insajder.

Zatim, isti se dorakao i eventualnog pomirenja budućih roditelja.

- Car nikada nije isključio mogućnost pomirenja njega i Aleksandre. Njih dvoje se vole, a on veruje da će uspeti da reše sve nesuglasice kada ćerka dođe na svet. Zna da rođenje deteta dosta utiče na ljude i potrudiće se da ponovo ostvari njeno poverenje - zaključio je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike