Za grudi je dala 8.000 evra, a deset puta je kosila oči: Poznata cifra koju je Maja Marinković iskeširala za sve operacije (FOTO)

01.03.2024

18:15

0

Sada hoće da izvadi rebro

Za grudi je dala 8.000 evra, a deset puta je kosila oči: Poznata cifra koju je Maja Marinković iskeširala za sve operacije (FOTO)
Maja Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maja Marinković prvi put je ušla u rijaliti "Zadruga" 2018. godine, kada je već krenula sa estetskim operacijama.

Starleta se stalno premišljala šta će novo da uradi na sebi, a prema pisanju medija, potrošila je čak 30.000 evra za sve zahvate.

 

Mnoge je šokirala kada je 2021. godine po drugi put povećala grudi, a kada se sve sabere, za poprsje je izdvojila 8.000 evra. Navodilo se i kako je istu sumu potrošila za zube.

Korekcije na licu nikako nisu izostale, a kako bi imala mali prćast nos, rešila je da plati 5.000 evra.

Starleta je čak deset puta kosila oči, a jednu takvu intervenciju, platila je 450 evra, a ukupno 4.500 evra da bi postigla efekat koji je želela.

Instagram screenshot / majaamarinkovic
Maja Marinković sada

 

Na licu je radila i popularni "jawline" radi što popravljanja proporcije, a to ju je iznelo već manje novca, 2.000 evra.

Nadogradnja kose od 1.000 evra i još toliko za pumpanje usana hijaluronom i iscrtavanje obrva, dodaju se u ceo slučaj.

Marinkovićeva je poslednji veliki zahvat imala u predelu zadnjice. Naime, ona je za bolju pozadinu izdvojila 5.000 evra, a kada se sve pomenuto sračuna, dolazi se do cifre od 30.000 evra, piše "Kurir".

- Ko zna šta će mi pasti na pamet dok se "Elita" ne završi, ali ću sigurno ponovo otići "pod nož" - rekla je nedavno Maja, koja je izrazila želju i da izvadi rebro.

M.P./ATAImages
Maja Marinković sada

 

- Kad je bila žurka pre neki dan, gledala sam se u ogledalu. Razmišljala sam kako bi mi bilo da mi je struk manji i reklo bi se da bih bila prava lutkica! Možda ću da izvadim rebro jedno kad izađem napolje. Tako bi mi bilo mnogo bolje, a iskrena da budem, i bez toga sam prava bombica - rekla je Maja cimerima u rijalitiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike