Miljani Kulić stigla presuda: Odmah se o svemu poverila Marku Đedoviću! (VIDEO)

25.02.2024

10:05

0

Autor: M. G.

Majka Marija zbog ovoga joj je, naglašava, unajmila izuzetno dobru advokaticu...

Miljani Kulić stigla presuda: Odmah se o svemu poverila Marku Đedoviću! (VIDEO)
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/M. M.

Miljana Kulić, prema sopstvenom priznanju, napuštala je nakratko rijaliti imanje u Šimanovcima ne bi li bila prisutna na potpisivanju rešenja vezanog za tužbu od strane Jovane Tomić Matore i Marka Đedovića.

Čim je završila svoje obaveze, Đedoviću je ispričala da je stigla presuda, te da joj je određeno obavezno lečenje na slobodi i javljanje psihijatru posle čitave drame.

Ujedno, kazala nje i kako je njena majka Marija unajmila „izuzetno dobru advokaticu iz Rume", koja će se baviti i tužbama koje ona planira da podnese zbog izvesnih zadrugara, tačnije - reči koje su joj oni upućivali poslednjih meseci u kući „Elite".

- Stigla mi je presuda, izvodili su me juče. Dobila sam obavezno lečenje na slobodi. Naravno, da se javljam psihijatru i za tebe i za Jovanu... - pričala je ona Đedoviću.

- Moja majka je unajmila advokaticu iz Rume, najbolju, ima asistenta, pa neka priča. Kad ćemo da pričamo, da pijemo kafu? To ti nisam ni pričala... - nastavila je Kulićeva razgovor s njim, a kako je to izgledalo pogledajte na snimku koji sledi.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike