Miljana imala se*s sa novim dečkom, otac sve gledao, a Marija očajna: Zgrožena sam, sve najgore mislim o njoj!

19.02.2024

21:03

0

Autor: M. V.

Ni novi zet joj nije po volji

Miljana imala se*s sa novim dečkom, otac sve gledao, a Marija očajna: Zgrožena sam, sve najgore mislim o njoj!
Marija Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miljana Kulić imala je intimne odnose sa novim dečkom Darjanom Radomirovićem, a njena majka m Marija je po navici zgrožena ponašanjem njene ćerke.

Ćerkin se*s gledao je i njen otac Siniša Kulić.

- Sve najgore bih rekla za nju! Malopre mi rekao Siniša, ja to nisam ni znala, nisam gledala noćas, gledala sam dok su bili intervjui... Malopre mi rekao Siniša, zgrožena sam! Nemam reči - rekla je Marija Kulić.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Marija Kulić

 

- Sve najgore bih rekla, ali više ni ne ide da pričam, da me opet osuđuju: "Vidi šta ova priča za ćerku, opet je protiv veze..." - dodala je Miljanina majka, i još jednom se dotakla Darjana.

- Nisam protiv veze, nemam ništa protiv toga da se zezaju, druže, pa nek se i poljube, ali više od toga ne i napolju - ni slučajno! To može da bude dok traje rijaliti, posle toga ne. Nije narkoman, nije kockar, ali seje decu po svetu! Sve najgore je pričao o Sneži Kušadasi, izneo sav prljav veš. Kakva god da je... Ja nju mrzim, odvratna mi je zbog sestričine, što je dopustila da ode u hraniteljsku porodicu - zbog toga mi je odvratna, ali kakva god da je, ona ga je uvela, pružila mu šansu da zaradi ono što ne bi mogao napolju. Preko nje je ušao, to treba da poštuje, to važi i za Zolu i za onog skraćenog koji su ušli zbog Miljane - ispričala je Marija za Pink.rs.

Podsetimo, otkako se vratila u "Elitu", Miljana je samo u društvu Darjana, bivšeg dečka Snežane Jovičić.

Printscreen/Zadruga
Miljana Kulić, Darjan Radomirović

 

Kulićeva je od strane zadrugara dobila epitet jedne od najnepažljivijih učesnika, jer ne poštuje porodicu.

- Mama, volim te najviše na svetu. Ne znam što ovi muškarci ne komentarišu druge, lako je na mene. Prema mojima sam najpažljivija. Evo, Janjuš ima dete, pa ima odnose sa Aneli, to je ljubav. Lako je komentarisati mene - izjavila je Miljana u rijalitiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike