"Prvom i drugom detetu nisam bio otac!" Kristijan Golubović o roditeljstvu, ženi Kristini i malom Kirilu

21.02.2024

20:58

0

Mnogo je neprospavanih noći zbog brige o bebi

"Prvom i drugom detetu nisam bio otac!" Kristijan Golubović o roditeljstvu, ženi Kristini i malom Kirilu
Copyright ATAImages/ M.M.

Kristijan Golubović dobio je nedavno drugo zajedničko dete sa suprugom Kristinom Spalević, i uživa u čarima očinstva. Kako je rekao, žao mu je što nije mogao da se posveti prvom i drugom detetu iz prethodnih brakova zbog tadašnjih boravaka u zatvoru.

- Ja učestvujem totalno u svim funkcijama koje jedan otac i roditelj može da doživi, jer ja prvo i drugo dete sam nažalost bio po robijama i nisam uspeo adekvatno da im budem otac. Zaista je bilo teško, ono iskustvo od ranije. E sada je sve nešto novo, puno teže, ali na neki način slađe jer shvatam šta znači biti pravi roditelj - ispričao je Kristijan, koji je otkrio slatke muke kroz koje prolazi.

ATAImages/Antonio Ahel
Kristijan Golubović

 

- Pravo da ti kažem, ja sam rob nespavanja i kada ne mogu zbog njih da spavam, nekako sebe nateram da znam da je najviša obaveza i da treba da budem budan. Ja u životu nisam spavao zbog svojih trauma i mnogo čega drugog i svi su mi govorili: "Da spavaš bre, čoveče", međutim, sada se desilo da tek sada ne spavam u životu. Kristina je malo škakljiva što se tiče nespavanja, hvala Bogu da me prati sada, u početku je bila spavalica, nije mogla da se navikne i sada deli sa mnom te slatke muke - ispričao je Golubović.

Kristina i Kristijan su sinu dali neobično ime Kiril, dok im se prvi sin zove Konstantin.

- Samim tim što sam bio Kristijan Aleksandar i svi se čudili odakle mi dva imena i kako se ja usred Srbije zovem Kristijan i izmišljali da je to katoličko, da to nije ovako ili onako. Ceo život sam želeo da moja deca imaju drugačija imena od druge dece, da ne bude stereotipa, nikada nisam bio stereotipan. Birali smo uvek imena koja su posebna. Kirilo i Metodije su osnivači ćirilice, pravoslavnog pisma, a Kiril je onako skraćeno od Kirilo, više je onako rusko, grčko, a opet vizantijsko i pravoslavno - objasnio je Kristijan za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike