"Stavili smo mu silikonski čip da bismo u svakom trenutku znali gde se nalazi": Kristijan Golubović šokirao priznanjem o sinovima

18.01.2024

22:50

0

Autor: M. J.

Danas imaju skladan odnos

"Stavili smo mu silikonski čip da bismo u svakom trenutku znali gde se nalazi": Kristijan Golubović šokirao priznanjem o sinovima
Kristijan Golubović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović svojevremeno je pričao o tome da je sina Lazara priznao posle mnogo godina, ali sve zarad njegove bezbednosti. 

- Priznao sam sina tek posle 20 godina, tako je to moralo da bude, uradio sam stvari koje su mogle da ugroze život moga deteta i zbog toga se kajem - počinje priču Kristijan i nastavlja:

- Dok sam bio u zatvoru zakačio sam se sa jednom jakom familijom, napao sam dva brata. Jedan od njih je poginuo i oni su govorili da ja stojim iza toga. Onda je taj neki Leka, brat ovog što je poginuo, dao reč da će da mi se osvetiti preko sina. Nije znao kako se sin zove i preziva, ali je rekao da će ga naći i ubiti. Oni su videli da meni zlato, pare, vile ne znače ništa, pa su rešili da udare tamo gde najviše boli. Zbog toga sina nisam priznao, stavili su na ime oca crtu, kao da ga nema. Ostao je Lazar Đukić, a ja sam svima govorio da mi se sin zove Luka, pa Stefan samo da bi ih zbunio.

ATAImages/ Antonio Ahel
Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Kada ga pitaju za decu, on obično govori da žive u inostranstvu, iako je blizak sa obojicom. 

- Tada sam smanjio i krug prijatelja, ali kada bi me neko pitao šta je sa Lazarom i Danijelom govorio bih da žive malo u Engleskoj, malo u Americi i da ih slabo viđam, a ustvari su bili u mom gnezdu. Čak smo Lazaru na ruku stavili onaj prvi silikonski čip da bismo u svakom trenutku znali u metar gde se nalazi - priznao je Golubović za Svet. 

Podsetimo, sa učesnicom rijalitija Kristinom Spalević dobio je i trećeg sina pre dve godine, kome su dali ime Konstantin, a uskoro će dobiti još jedno dete. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike