Marija Kulić besna zbog ćerkine vrele akcije s novim dečkom u rijalitiju: Pokrij se ušima i ćuti! (FOTO)

20.02.2024

12:05

0

Autor: M. G.

I zadrugarkin otac prilično je razočaran

Marija Kulić besna zbog ćerkine vrele akcije s novim dečkom u rijalitiju: Pokrij se ušima i ćuti! (FOTO)
Marija Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Kulić se posle ćerkine vrele akcije u „Zadruzi" oglasila i na društvenoj mreži Instagram, pa istakla kako je gotovo digla ruke od nje kada su ovakve stvari u pitanju. Miljana i Darjan postali su, inače, meta žestokih komentara okoline otkako su bili intimni.

Čitavu akciju video je najpre njen otac Siniša, pa je suprugu uputio u to šta se dešava. Ubrzo zatim, Mariji je pala klapna.

- Šta više ikom ima Miljana da kaže, kada je ona pogazila svaku svoju reč. Pokrij se ušima i ćuti. Više te niko ne žali ni zbog čega. Sve sama sebi radiš i uvek dobiješ ono što tražiš - besnela je ona onlajn.

Generalno, ona nije protiv toga da njena naslednica užica u ljubavi, ali joj nije pravo kada je baš intimna naočigled svih.

Marija Kulić, Instagram screenshot / marijakulic_mtaz
 

- ...Nisam protiv veze, nemam ništa protiv toga da se zezaju, druže, pa nek se i poljube, ali više od toga ne i napolju ni slučajno. To može da bude dok traje rijaliti, posle toga ne. Nije narkoman, nije kockar, ali seje decu po svetu. Sve najgore je pričao o Sneži Kušadasi, izneo sav prljav veš. Kakva god da je... Nju ja mrzim, odvratna mi je zbog sestričine, što je dopustila da ode u hraniteljsku porodicu, zbog toga mi je odvratna, ali kakva god da je, ona ga je uvela, pružila mu šansu da zaradi ono što ne bi mogao napolju. Preko nje je ušao, to treba da poštuje, to važi i za Zolu i za onog skraćenog koji su ušli zbog Miljane - govorila je Kulićka za „Pink.rs".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike