"Ša je posesivan do daske!" Reperov otac progovorio o sinovljevim izlivima besa prema Mioni

13.02.2024

20:10

0

Autor: M. V.

Smatra da će se njihov odnos popraviti

"Ša je posesivan do daske!" Reperov otac progovorio o sinovljevim izlivima besa prema Mioni
Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Otac Nenada Aleksića Ša često podrži sina tokom njegovog boravka u rijaliti programima, a sada je aktuelna reperova situacija sa Mionom Jovanović.

Zoran Kiza Aleksić je otkrio kako gleda na sinovljev odnos sa devojkom koju je upoznao u "Eliti".

- Mislim da je Ša super, polako ide ka tome da bude onaj stari Nenad koji je u spoljnom svetu. U odnosu sa drugarima on je korektan, sa svima je okej, nikoga ne dira prvi, ali kada ga neko dira zna da odgovori - izjavio je Zoran, koji blagonaklono gleda na sinovljeve svađe sa Mionom Jovanović.

Printscreen „Premijera - Vikend specijal"
Zoran Aleksić

 

- Te njihove prepirke su mi simpatične! Nema fizičkih nasrtaja koji su realni, kao što ljudi funkcionišu napolju, tako i oni funkcionišu unutra, sve manje i manje imaju svađice, sve su to bockanja između njih, mislim da su lep par i da lepo funkcionišu. Ljubomora je nešto što čovek nosi u sebi, on je takav, posesivan do daske, daje se u tim vezama 100 odsto i možda očekuje da mu tako neko vrati. Miona je malo rezervisanija, ali ja vidim da se menja, uhvati ga za ruku, maze se i pričaju - opisao je Aleksić svoje viđenje ovog odnosa.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša

 

- Na kraju krajeva, svaka veza koja krene u negativnom smeru se na kraju smiri. Možda je odnos malo hladniji, ali vidim da se privikavaju jedno na drugo i trude se da im reakcije nisu ishitrene. Miona ima svoje mane, ima i moj sin, tako da tek treba da rade na tome da sve isprave i nastave dalje kako treba - završava Zoran za Pink.

Nenadov otac je posetio sina u "Eliti" pred Novu godinu, kada je i zagrlio Mionu, istakavši da mu se ona sviđa kao partnerka za sina.

Podsetimo, Ša u poslednje vreme sve više besni u rijalitiju, a nedavno je zapretio Mioni da će gadno prebiti muškarca koga ona pogleda.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike