Mionini roditelji tužili Ša: "Mučno im je da gledaju kako reper maltretira njihovu ćerku!"

12.02.2024

15:16

0

Autor: M. V.

Reper je zapretio Mioni

Mionini roditelji tužili Ša: "Mučno im je da gledaju kako reper maltretira njihovu ćerku!"
Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Roditelji Mione Jovanović tužili su njenog dečka Nenada Aleksića Ša, navodi drugarica aktuelne zadrugarke.

Ovu odluku, navodno su doneli zbog toga što reper uznemirava njihovu ćerku.

- Mionini roditelji su očajni, to je i blaga reč. Stvarno ne mogu da veruju šta ih je snašlo, prestali su i da gledaju rijaliti, jer im je mučno da gledaju kako Ša psihički maltretira njihovu ćerku. Njena mama danima plače, nije joj jasno zašto Miona sve to toleriše, to nije ona. Danijela se čak raspitivala kod advokata da li može da tuži Ša za psihičko maltretiranje. Više ne znaju na koji način da joj pomognu, vezane su im ruke dok je ona tamo. Žele da je sklone od Ša što je pre moguće - navodi prijateljica Mione Jovanović, i dodaje kako će zadrugarkini roditelji tražiti pravdu na sudu.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović

- Njena majka će da podnese tužbu, pominjao je neke ljude, Mioninu porodicu i najbliže. Nikada neće dozvoliti da se ta veza nastavi posle rijalitja. Mislim da je Miona toga svesna i da ni ne planira da nastavi tu vezu. Čoveku treba psihijatar, to kako se on ponaša, a u tim godinama, to nije normalno. Mioni se lice izobličilo, treba da mu kaže da nije za nju, naprosto, to je zatvoren prostor, ali treba otvoreno da mu se kaže. Ona je mlada, on joj neće dozvoliti da diše. Njeni će da polude, dok ona ne izađe -izjavila je Mionina drugarica za "Star".

ATAImages/ A.A.
Miona Jovanović

 

Roditelji Jovanovićeve dolazili su pred Novu godinu u "Elitu" kako bi predočili ćerki da prekine ovu vezu, a za razliku od njih, Nenadov otac podržava njihovu vezu.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša je zapretio Mioni da ne sme da pogleda nijednog muškarca.

- To da radiš šta hoćeš, ne može, neću da budem sa tobom, nego ću da lomim noge prvom kom priđeš. Kunem se u brata, u celu porodicu, budeš li prišla nekome i pokušala da me napraviš ljubomornim, puca glava tom! Kunem ti se! Samo probaj! To probaj! Svakome kome se budeš obratila, reč da čujem sa muškarcem, bijem odmah! - vikao je Ša u "Eliti".

ATAImages/ A.A.
Nenad Aleksić Ša

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike