„Od Maje Marinković nema gore!" Filip Car opleo po bivšoj, a ni druge devojke iz rijalitija nije štedeo

12.02.2024

22:08

1

Autor: M. G.

Za Jovanu Tomić Matoru, na primer, tvrdi da je „pukla"

„Od Maje Marinković nema gore!" Filip Car opleo po bivšoj, a ni druge devojke iz rijalitija nije štedeo
Filip Car - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnji stanar Bele kuće „Zadruge", Filip Car, upitan o izjavi njegove bivše Maje Marinković da je „psihički nestabilna jer stalno razmišlja o svom prethodnom odnosu", misleći na njega, žustro je „vruć krompir vratio u njene ruke" rekavši kako od nje - gore nema. 

Maja Marinković, ATAImages/M. P.
 

- Što se tiče Maje, ta osoba sve što priča i radi, radi da bi dobila neki aplauz u narodu, a gora je od ikoga. Ne postoji nemoralnije, agresivnije, pokvarenije stvorenje koje je ušlo u tu kuću, od nje. Ona nekog komentariše sa ona dva grama mozga... Vidi da su Ša, Janjuš i Aneli negativci, pa komentarišući negativno njih, skuplja poene. Radi isto što radi Miljana Kulić, njih dve i imaju istu dijagnozu - tvrdi Filip za „Pink.rs", ali tu se nije i zaustavljao; na pitanje kako mu se čine Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora i Anđelo Ranković, tek je imao šta da kaže. 

„Sad vidim da je neispravna!"

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Anđelo i Anita mi se čine toliko „fejk", da je nerealno. Drugačije je kad poznajete ljude, kad ste živeli s njima, znate tačno kako stvari stoje. Anđelo je zainteresovan za Anitu isto kao što je bio za Rešićku (Sandru). Matora je zaista pukla. Tek sad, napolju, iz ove prizme, videći pokoji klip i naslov na portalu, vidim da je neispravna. Spominje ljude iz spoljašnjeg sveta kao Šebeza i još neke njene bivše drugare, totalno bespotrebno, to se ne radi i time pokazuje da nema taj kodeks koji je pričala da ima - smatra on, pa dodaje: 

- Njeni napadi i napadi drugih na Anđela i Anitu njima samo pomažu da se više vežu, jačaju, a i da dobiju veću podršku ljudi. Ali da to vidim kao iskreno, ne vidim, jer ni Anđela ni Anitu ne vidim kao iskrene rijaliti igrače, nego i te kako kao promišljene i namazane. Ma da. u suštini su mi i jedno i drugo nekako okej kao ljudi i nisu meni lično loši, ne vidim tu emociju.

Majino često „podbadanje" Janjuša i Aneli, pak, nije želeo da komentariše. 

Marko Janjušević Janjuš, ATAImages/ A.A.
 

- Tu priču isto ne podržavam, ali neću da komentarišem, jer sam rekao sam sebi da otkako je Janjuš izgubio brata i kada sam osetio krivicu što sam se svađao sa njim... Jer kad se takve stvari dese, bude ti krivo što si se nekad svađao sa nekim, rekao sam neću više da ga komentarišem i to je to... Nije trebalo da ulazi ove godine - zaključio je za pomenute medije Car

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike