Janjuš se u suzama nakon smrti brata vratio u rijaliti: Svi komentarišu njegov potez, jedni ga osuđuju, drugi podržavaju! (ANKETA)

14.01.2024

08:45

0

Šta vi kažete?

Janjuš se u suzama nakon smrti brata vratio u rijaliti: Svi komentarišu njegov potez, jedni ga osuđuju, drugi podržavaju! (ANKETA)
Marko Janjušević Janjuš - Copyright Printscreen/Instagram TV Pink

Marko Janjušević Janjuš i njegova porodica su se krajem prošle godine suočili sa velikom tragedijom - njegov mlađi brat Mihailo izvršio je samoubistvo.

Šta se dogodilo

Tog 25. decembra prošle godine, u večernjim satima, u domaćim medijima odjeknula je vest da je Janjušev brat izvršio samoubistvo. U tom trenutku niko nije znao šta se tačno dogodilo.

Nešto kasnije je objavljeno da je Mihailo Janjušević navodno izvršio samoubistvo vešanjem, ali razlog zašto je to uradio do danas nije poznat. Kako se navodilo, on se danima pred smrt nije čuo sa prijateljima, a u tom trenutku se na drutšvenim mrežama oglasio 10 dana pred smrt.

Prinstcreen/Instagram/jannmiha
Mihailo Janjušević

Nagađanja

Odmah su, očekivano, krenula nagađanja o tome šta se desilo i zašto je došlo do ovako tragičnog ishoda. Ono što se na društvenim mrežama najviše spekulisalo jeste da je Mihajlo trpeo veliko onlajn nasilje i uvrede.

Janjuš skrhan bolom 

Marko Janjušević Janjuš izveden je iz "Elite" nedugo pošto je odjeknula tragična vest. On se ubrzo uputio u Prijepolje, gde je nekoliko dana kasnije održana sahrana

U danima posle sahrane Janjuš se oglašavao na društvenim mrežama, gde je objavljivao fotografije brata kako iz ranog detinjstva, tako i one kasnije, a bol i tugu nije skrivao. 

ATAImages/Antonio Ahel
Marko Janjušević Janjuš

Povratak u rijaliti

Proteklog petka mnoge je iznenadila vest da se Janjuš vraća u rijaliti. On se pojavio u emisiji "Pitanja novinara" gde je razgovarao sa voditeljkom i novinarima u studiju, a tada je otkrio da se u rijaliti vraća jer je to "njegov posao": 

- Težak period za mene i za moju porodicu, ali čovek mora da nastavi da živi. Ne znam šta da kažem, pokušaću da se izborim sa svim ovim, nije lako! To su neke teške stvari, teške teme i teška bol. Tu sam, vratio sam se, da se borim za sebe. Da sediš kući i da udaraš glavom o zid, nemaš nikakve koristi. Ništa ne može da povrati nešto što nema - govorio je Janjuš kroz suze, pa se osvrnuo i na negativne komentare koje je dobijao:

Printscreen Youtube/RTV Pink
Marko Janjušević Janjuš

- Ljudi su mi rekli: "Kada god budeš mogao, vrati se", niko mi nije rekao da moram danas, sutra ili prekosutra...Ovo je moj posao, ja od ovoga živim. Na pola sam i moja porodica i ja živimo od ovoga. Zahvalio bih se svim ljudima. Kad mi napiše nešto, ja mu odgovorim, onda okače i kažu: "Evo psuje, a žali". Neću da ih vređam, ne zaslužuju pažnju.

Polemika

Janjuš je, po povratku u Elitu, otkrio ostalim učesnicima šta se dogodilo, te izneo neke detalje onoga kroz šta je prošao u tih nekoliko nedelja otkako je njegov brat preminuo. 

Tada je počela da se vodi polemika na društvenim mrežama da li je Janjuš trebalo da se vrati u rijaliti ili da ipak ostane sa svojom porodicom. Bilo je onih koji su pisali da je to bila greška i da je trebalo da ostane sa porodicom, dok su ga drugi podržali. A šta vi kažete?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike