Zadrugarka tvrdi da je imala afere sa pevačima i sportistima, sestra je raskrinkala: Jovana je sve slagala!

28.01.2024

18:20

0

Ona danima priča o tome sa kojim muškarcima je bila

Zadrugarka tvrdi da je imala afere sa pevačima i sportistima, sestra je raskrinkala: Jovana je sve slagala!
Jovana Cvijanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Cvijanović već neko vreme u "Eliti" iznosi detalje odnosa koje je navodno imala sa raznim pevačima i sportistima. 

Ona je, tako, tvrdila da je bila sa MC Stojanom i Peđom Medenicom, pa fudbalerima Andrijom Živkovićem i Urošem Račićem, ali i košarkašem Nikolom Kalinićem. 

Međutim, njena sestra Ivana otkrila je da je Jovana sve to slagala.

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Cvijanović

- Nikolu Kalinića nikada nije upoznala. Ništa nisu imali. Oni čak ni brojeve telefona nisu razmenili. Sa Peđom Medenicom se poznaje iz kafane, ali dalje od toga ništa nije bilo. Sa Urošem Račićem se čula putem društvenih mreža. Čuli su se dok on nije bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Emom Radujko. Sa Andrijom Živkovićem je imala nešto, čuli su se dok je on bio u Solunu, posle su se videli i u Nišu, on je tada bio slobodan, to je bilo 2021. Muž Helene Topalović je iz Loznice, ja ne znam zbog čega je ona njega i spomenula - rekla je Jovanina sestra.

Ivana je dodala da je cela porodica šokirana zbog onoga što je Jovana ispričala, te da je u tome ne podržavaju.

- Mi kao porodica smo šokirani i kivni na nju, jer ne znamo što ona iznosi sve ovo. Jedina istina je da ona nije imala ništa sa njima. Jovana kad bude izašla iz "Elite", potvrdiće da nije imala ništa sa njima, jer je sve što je rekla velika laž. Niko od nas je ne podržava u iznošenju laži - rekla je ona u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Podsetimo, zastupnik Nikole Kalinića demantovao je bilo kakvu vezu košarkaša sa Jovanom, dok je Peđa Medenica izjavio da je sve to čista glupost. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike