Posle pevača i košarkaša, Jovana Cvijanović tvrdi da je bila i sa dva fudbalera: Jedan od njih je veoma poznat i nedavno se verio

22.01.2024

09:13

0

Autor: M. J.

Nije želela da iznosi detalje

Posle pevača i košarkaša, Jovana Cvijanović tvrdi da je bila i sa dva fudbalera: Jedan od njih je veoma poznat i nedavno se verio
Jovana Cvijanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Cvijanović pokrenula je lavinu komentara nakon priznanja da je bila sa MC Stojanom, a onda i sa Peđom Medenicom, iako je uveliko bio oženjen. 

Rijaliti učesnica se tu nije zaustavila, pa je pre par dana priznala da je imala "kombinaciju" i sa košarkašem Nikolom Kalinićem, koji je takođe bio oženjen. Sinoć se ponovo pokrenula tema njenih bivših partnera, a za nju je stiglo pitanje o kome zadrugari dugo "šuškaju". 

- Pitanje za Jovanu: Sa koja još dva fudbalera si bila? - pitao je Lepi Mića, a ona je iz stopa izgovorila.

- Pa eto neka bude Andrija Živković. Ne bih sad više otkrivala - rekla je Jovana.

Printscreen/Youtube/Zadruga
 

Inače, Andrija je na najlepši način započeo ovu godinu, te je za doček 2024. zaprosio svoju dugogodišnju devojku Elizabet. 

Za to vreme Jovana je šokirala detaljima iz svog života, a najviše pažnje privukla je priča o Peđi Medenici sa kojim je održavala kontakt nekoliko godina. Takođe, njena sestra Ivana prvo je potvrdila ovu priču, a onda demantovala. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike