Kalinić, posle tvrdnji Jovane Cvijanović da su bili intimni: Jedno posebno naglasio!

25.01.2024

09:20

0

Autor: M. G.

Oko ovoga se podigla ogromna prašina

Kalinić, posle tvrdnji Jovane Cvijanović da su bili intimni: Jedno posebno naglasio!
Jovana Cvijanović, Nikola Kalinić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/MN Press

Jovana Cvijanović, aktuelna učesnica „Elite", nedavno je mnoge ostavila bez reči tvrdnjama da je bila intimna najpre s Peđom Medenicom, a potom i Nikolom Kalinićem.

Iz ovog razloga, javni zastupnik košarkaša u njegovo je ime oštro demantovao priču zbog koje se u javnosti podigla ogromna prašina. Napomenuo je kako nikada nisu bili ni u vezi, a tek nešto više od toga.

- U skladu sa navedenim, kao punomoćnik Nikole Kalinića, ovim putem demantujem nedavno objavljene informacije koje sugerišu da je Nikola Kalinić bio u vezi sa učesnicom rijalitija Jovanom Cvijanović - napisao je bio zastupnik u saopštenju poslatom medijima, a potom je dodao:

„On je čak i ne poznaje!"

Jovana Cvijanović, Printscreen Zadruga Official
 

- Ove tvrdnje su potpuno netačne, zbog čega želim jasno da istaknem da Nikola Kalinić nikada nije bio u emotivnoj ili bilo kakavoj drugoj vezi s pomenutom Jovanom Cvijanović, niti istu poznaje.

Podsetimo, Jovana je u emisiji „Pitanje novinara" u uživo prenosu ispričala, očito, neistinitu priču - da je upoznala Nikolu Kalinića preko društvenih mreža, a zatim i da su nekoliko puta bili intimni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike