Otac hteo da ga ubije jer je gej! Komšije tvrde da Uroš Stanić laže: Prepisano mu je pola kuće!

25.01.2024

19:31

0

On je izjavio da, pored majke, samo Janjušu veruje u životu

Otac hteo da ga ubije jer je gej! Komšije tvrde da Uroš Stanić laže: Prepisano mu je pola kuće!
Uroš Stanić - Copyright ATAImages/ A.A.

Uroš Stanić izaziva kontroverze učešćem u "Eliti", između ostalog zbog navodima kako je otac hteo da mu oduzme život. Međutim, zadrugarove komšije tvrde drugačije.

- Ja kažem za oca da je jako dobar. Nije tačno da je bio loš prema Urošu. Njihova je kuća na pola u Starčevu. To je sve on napravio, pored toga imaju i stan u Beogradu. Šta da kaže čovek za Uroša u rijalitiju? Kakav je, takav je. Otac je razočaran, ali mora da živi sa tim - rekla je jedna susetkinja i dodala:

- Uspeće da se pomire, otac je poželo da mu ostavi stan koji imaju u Beogradu, a da se on sa Uroševom majkom vrati ovde u kuću da živi u Starčevu.

ATAImages/ A.A.
Uroš Stanić

 

Druga komšinica ima lepe reči za njegove roditelje.

- Otac mu je dobar, niti pije, niti ih bije. Dobri roditelji, zlatni... Milan je jako dobar otac. Njegovi roditelji žive zajedno, čak su se pre izvesnog vremena venčali u crkvi, jer su pre toga to samo opštinski obavili. Njegov otac Milan jako voli svoju suprugu Tanju, Uroševu mamu - izjavila je ona za "Blic". 

Uroš je izneo šokantne navode o ocu na početku rijalitija.

- Da, otac je hteo da me ubije, morao sam da pakujem stvari i da bežim. Sa mamom jesam u kontaktu, ali on je želeo da me ubije jer ulazim u Zadrugu, ali i zato što sam gej, on se mene stidi, ceo život trpim pakao i nasilje od njega, ali ja svoju seksualnost ne mogu da krijem - šokirao je Stanić i dodao kako je oca više puta prijavio policiji.

Nedavno je, komentarišući jednog cimera, oca nazvao monstrumom.

Antonio Ahel/ATAImages
Uroš Stanić

 

- Krenuću od Danijela, ja o njemu nemam ništa lepo da kažem, drugima ćuti a meni uvek upada u reč. Od kako sam ušao ovde on mene maltretira, cepa mi stvari a pritom ja ovom čoveku ništa nisam uradio. Ima neke crte kao moj otac i zato ne mogu da mu se suprostavljam, ja ovom čoveku ne mogu da nađem ni jednu vrlinu, on je monstrum kao i moj otac. Toliko je zao, pokvaren i ispao je loša osoba prema meni - ispričao je Stanić, koji u "Eliti" ističe da mu je najbolji prijatelj Janjuš, pa je njemu kupio psa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike