"Plašim se da me on ne odbaci, volim ga!" Zadrugar očajan zbog pomirenja Janjuša i Aneli (VIDEO)

22.01.2024

21:42

0

Autor: M. V.

Rekao je da Marku želi da pokloni kućnog ljubimca

"Plašim se da me on ne odbaci, volim ga!" Zadrugar očajan zbog pomirenja Janjuša i Aneli (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Uroš Stanić začas napravi haos u rijalitiju "Elita", pa je i sada napravio dramu zbog toga što su se pomirili Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić.

S obzirom da Uroš kaže kako je Janjušević njegov najbolji prijatelj posle njegove majke, oseća izvesni strah da će biti odbačen, pa se požalio cimerima 

- Meni je drago što su se oni pomirili, ja ne znam kako da se pomirim sa osobom koja mi je psovala majku. Šta ako me on sad odbaci, ja njega stvarno volim - kaže Stanić, koji je u lošem odnosu sa Aneli.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Uroš Stanić sa cimerima

 

- Treba da budeš spreman ako opet budeš odbačen, tako da ne treba da ih gledaš kao da su ti roditelji, nego kao svaku drugu osobu - savetovala ga je Bojana.

- On neće hteti da bleji sa tobom, ako si loš sa njegovom devojkom. Ja mislim da će taj odnos totalno da se promeni - rekla je Milica.

ATAImages/Antonio Ahel
Uroš Stanić

 

Podsetimo, Stanić je nedavno izrazio želju da Janjušu pokloni psa, kao nagradu za prijateljstvo.

- To je pas džek rasel, kaže Janjuš da mu je smislio ime, Jaško bi se zvao. Mali je i nemiran, ima tu fleku na oku. l posle svega što je on uradio, ispao je jako velik čovek prema meni, posle moje majke to je jedina osoba koja mi misli dobro. Nikada nijedna osoba mi nije nanela toliko dobrog kao Janjuš. Toliko saveta mi je dao. Mislim da je zaslužio da mu se barem mrvicu odužim i da dobije tog psa kojeg toliko želi. Janjuš je to zaslužio i tek ću mu se za sve odužiti, on je toliko divna osoba. Najdivnija osoba koju sam upoznao posle moje mame. Vidim da mu je stalo do mene -  govorio je Uroš u rijalitiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike