Asmin Durdžić bacio karte na sto! Progovorio o svemu što je doživljavao od Aneli Ahmić: Više puta je fizički nasrtala na mene!

24.01.2024

17:55

0

Autor: M. G.

Ništa nije prećutao

Asmin Durdžić bacio karte na sto! Progovorio o svemu što je doživljavao od Aneli Ahmić: Više puta je fizički nasrtala na mene!
Aneli Ahmić, Asmin Durdžić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Instagram/asmin

Otkako se pridružila ekipi „Zadruge 7 Elite", Aneli Ahmić iznela je gotovo „sav prljav veš" Asmina Durdžića u javnost i o istom se često spekuliše u narodu. Tome će, međutim, možda vrlo brzo doći kraj, kako je on rešio da otkrije svoju stranu priče.

Progovorivši o svojoj turbulentnoj prošlosti, životu u Ljubljani, pa odrastanju u Austriji, porodičnom biznisu... Asmin se u okviru jedne emisije dotakao i bivših ljubavi, te javno priznao kako je Ahmićeva svojevremeno fizički nasrnula na njega i to ne samo jednom.

Aneli Ahmić, ATAImages/A. A.
 

- Da li je nekad Aneli nasrnula na tebe? - glasilo je pitanje voditelja „Pretresa", na koje je on bez zadrške odgovorio:

- Jeste, par puta.

Između ostalog, Durdžić je otvoreno govorio i o trenutnoj devojci Staniji Dobrojević, od upoznavanja sa njom do dan-danas, pa i o budućoj svadbi, a to sve će biti prikazano na „Hajpu" večeras u 21 sat.

(HypeTV)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike