„Kakvi odroni!" Aneli i Đedović žestoko opleli po Staniji i Asminu! Zadrugarka imala i poruku za starletu (VIDEO)

20.01.2024

18:25

0

Autor: M. G.

Nije mogla, a da joj ovo ne kaže

„Kakvi odroni!" Aneli i Đedović žestoko opleli po Staniji i Asminu! Zadrugarka imala i poruku za starletu (VIDEO)
Aneli Ahmić i Marko Đedović - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Aneli Ahmić i Marko Đedović oštro su isprozivali Staniju Dobrojević i Asmina Durdžića u „Zadruzi 7 Eliti". Tokom razgovora, štaviše, zadrugarka je imala i žestoku poruku za starletu, pogođena saznanjem da bi ona „zbog velike ljubavi svakako prihvatila i njihovu ćerku".

- Došla sam da se borim za svoje dete, to mi je najbitnije, ako budemo u vezi dobro, ako ne, opet dobro. On samo hoće da bude u medijima, ne zanima njega dete - pričala je Aneli, ali tu se nije i zaustavljala.

- Ona je kao izjavila da je ljubav toliko jaka da bi ona prihvatila i dete. Kakva jaka ljubav, on je kre*ne, pa malo odu na letovanje. Ona bi dosad još trojicu opelješila, samo zbog medija mora da daje pi*ke Alibabi - grmela je.

Stanija Dobrojević, ATAImages/M. P.
 

- Kakvi odroni, ja se spasila odrona, uopšte me više ne zanimaju. Ona je glupa kao ku*ac; ja sam nju samlela kad je došla za Novu godinu. Moja priča sa njom je bila top. Ćutala je na svaku moju rečenicu, nije imala šta da mi odgovori. Samo je došla sa lažima ovde - nastavljala je ona.

„Šta je njoj ovo trebalo..."

- Ma, ona dođe, izblamira se i ode, ne znam šta joj je ovo trebalo u životu, njima nije jasno koliki su odroni. Ona će da traži da uđe u osmicu (sezonu) - prokomentarisao je Đedović, a još detalja njihovog razgovora čeka vas na snimku koji sledi.

- Ući ću i ja. Stanija, sad ti se obraćam, pravi svoje dete, nemoj da se baviš tuđim - oštra je bila Ahmićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike