Asmin Durdžić raskrinkao Aneli i Alena: To je nadimak za čoveka koji je u zatvoru i ima troje dece

24.01.2024

12:39

0

Autor: M. J.

Oštro po bivšoj

Asmin Durdžić raskrinkao Aneli i Alena: To je nadimak za čoveka koji je u zatvoru i ima troje dece
Aneli Ahmić, Asmin Durdžić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Instagram/asmin

Asmin Durdžić poslednjih meseci vodi medijski rat sa bivšom partnerkom i rijaliti učesnicom Aneli Ahmić, a sa kojom inače ima ćerku Noru.

Kako se često pominje Anelin drugi dečko, izvesni Alen, Asmin objašnjava da je reč o čoveku koji trenutno služi zatvorsku kaznu, a uz to, prema njegovim rečima, ima i troje dece. 

Instagram printscreen/bet_men_007_
 

- Alena jako dobro poznajem, on je jako dobar momak, najbolji drug od Anelinog rođaka, ali taj dečko uopšte nije taj Alen kog je Aneli pominjala u Zadruzi. Alen je nadimak za jednog drugog momka, kojem je gurala jezik u usta. Čovek je trenutno sad u zatvoru. Čovek ima troje dece, postoje slike gde mu gura jezik u usta. On ima drugo ime, koje ne želim sad da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je isto bila sa njim - rekao je Asmin za "Blic". 

Zbog veze sa Alenom, Asmin je u naletu besa rekao da sumnja u očinstvo nad malom Norom. 

Printscreen „Zadruga Official"
 

- Ko je u pitanju rekle su mi Aneline koleginice. Ta njena koleginica je vodila njen profil. Taj Alen je tip bila je sa njim sedam dana, pre nego što je došla sa mnom u Austriju. Imala je sa njim odnose. To je ta priča da nisam bio siguran da je dete moje. I da Nora nije moja, ja bih to dete voleo i pomogao bih mu, ali sam te stvari govorio dok sam bio besan i ljut. Nisam se odrekao deteta.

Potom je oštro prokomentarisao i njenu sestru Situ. 

- I ta njena sestra Sita i ona mi je pisala poruke. Sita je meni pisala pre Aneli na Fejsbuku. Njih dve zajedno orgijaju. Da ne pričam.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike