Tužna životna priča Žizele: Rekli joj da je rodila mrtvo dete, a ovo su detalji iz porodilišta!

19.01.2024

23:21

0

Ne gubi nadu da će se ponovo ostvariti u ulozi majke

Tužna životna priča Žizele: Rekli joj da je rodila mrtvo dete, a ovo su detalji iz porodilišta!
Ivana Živković Žizela - Copyright Printscreen/Youtube/HYPE TV

Ivana Živković, poznatija kao Žizela neretko je vesela na društvenim mrežama, a neki detalji iz njenog života su potresni, poput onih da je doživela akušersko nasilje.

Tako se bivša učesnica rijalitija "Parovi" osvrnula na to što je rodila mrtvu bebu, kako su joj rekli lekari. Ona je spomenula i svog tadašnjeg partnera, izvesnog Vladu, sa kojim nije bila u dobrim odnosima, između ostalog i jer ju je on varao.

- Trudnoću sam dobro iznela, u Nišu sam radila analize, nije bilo problema - rekla je Žizela, ali je na porođaju rodila mrtvo dete, koje se prethodno ugušilo u stomaku. 

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Ivana Živković Žizela

 

- Dete je mrtvo rođeno, ugušilo se u stomaku. Čovek koji mi je radio porođaj tražio je velike pare. Na Instagramu sam videla da se traži 200, 300 ili 500 evra. Telo bebe su mi dali, ja sam je sahranila. Da nisam sahranila dete, sumnjala bih da je živo. Pisali su mi da dete neću nikad da vidim, to su sve poruke na Instagramu koje je policija čitala. Pretili su mi, morala sam da zaštitim svoju porodicu. Ne znam da li su Vladini to radili  - ispričala je Žizela.

- Moj rođeni brat je bio sa mnom na porođaju, odmah je došao u roku pola sata. Doveo je čoveka u policiji, mogu da se zahvalim čoveku iz policije koji mi je jako pomogao te večeri. On mi je rekao: "Stoje ti policajci na vratima." To je bilo oko 11 sati uveče. Ja sam mu rekla: "Beba je živa, ti mene lažeš". On mi je rekao da ne mislim da je dete živo, mrtvo je. Moji roditelji ne znaju da sam htela da umrem tada, to je za mene bio kraj - nastavila je Živkovićeva.

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Ivana Živković Žizela

 

"Žene se plaše da pričaju o tome javno"

Ovaj slučaj nije dobio sudski epilog.

- Tužila sam bolnicu, on je potplatio bolnicu, koliko novca je dobio ne znam. Ništa se nije desilo od tužbe, rekli su mi da ne mogu da priznaju sve, da nemaju dovoljno dokaza i da doktor nije kriv. Novac tu igra glavnu ulogu, možemo mi žene da umremo, važno je da je novac u igri. Jedna devojka iz Leskovca je isto izgubila dete, kao i dosta žena. Te stvari u javnosti ljudi ne mogu da pričaju, plaše se. Podršku da pričam javno o tome su mi dali zaposleni u Domu zdravlja - izjavila je Žizela.

A.A./ATAImages
Ivana Živković Žizela

 

- U razmaku od pola sata žena koja je bila tada sa mnom ležala, takođe je izgubila dete. Moj slučaj objasnili su kao slučajnost, da moja trudnoća nije dobro vođena, što nije tačno - takođe je rekla Živkovićeva za Hype i dodala kako nije izgubila želju da postane majka, samo ako pronađe pravog čoveka sa kojim će osnovati porodicu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike