Zvezda filma "Tomb Raider" progovorila o pobačaju koji je doživela: To je bilo tako ekstremno i bolno...

25.07.2022

20:01

0

Autor: Marija Mitić

Glumica je naposletku veoma teško zatrudnela i dobila dete

Zvezda filma "Tomb Raider" progovorila o pobačaju koji je doživela: To je bilo tako ekstremno i bolno...
profimedia-0693505235 - Copyright Profimedia

Glumica Alisija Vikander progovorila je po prvi put o pobačaju koji je doživela pre nekoliko godina. Zvezda filma "Tomb Raider" kaže da je presrećna što je dobila dete prošle godine, ali da je do potomstva prošla kroz dug i trnovit put...

- Pobačaj je bio tako ekstreman, bolan i, naravno, naterao me je da se prisetim snimanja filma ‘Svetlost između okeana‘. Film sada ima drugo značenje - priča ona prisećajući se filma iz 2016.  godine, u kojem ona i njen suprug Majkl Fasbender glume par bez dece koji usvaja devojčicu izgubljenu u moru.

- Nekada prolaziš kroz stvari koje su teške u životu i ako imaš kancelarijski posao, možeš se malo udaljiti.

Profimedia
Alisija Vikander i Majkl Fasbender

- Ali nekada smo ja ili kolege prošli kroz nešto i ne mogu da shvatim kako su nakon toga oni otišli na crveni tepih. Sretali su se s ljudima koji bi ih pitali kako su, bez obzira na to kroz što su upravo prošli. Većina ljudi na njihovom mestu ne bi mogla da izađe iz svoje kuće - priča glumica za The Times.

Alisija je takođe prethodno otkrila da je neko vreme bezuspešno pokušavala da zatrudni, te da se sa tim mučila tokom pandemije koronavirusa.

- Neko vreme sam mislila da ne mogu da zatrudnim... - otkriva glumica koja je odlučila da javno govori o svojim problemima u nadi da pomogne ženama koje prolaze kroz slična iskustva.

- Zastala sam i pomislila, ‘Hoću li pričati o ovome?‘ Mislim da je to univerzalno i da mnoge žene prolaze kroz slične stvari. I teško je - zaključuje glumica.

Profimedia
Alisija Vikander i Majkl Fasbender

Inače, Alisija Vikander i Majkl Fasbender venčali su se 2017., posle tri godine zabavljanja, a upoznali su se na snimanju filma ‘Svetlost između okeana‘.

Uprkos tome što izbegavaju da govore javno o svom detetu, u nedavnom intervjuu za Harper‘s Bazaar, oskarovka se otvorila o majčinstvu, rekavši da svoju malu porodicu uvek stavlja na prvo mesto.

- U mojoj maloj porodici, koju čine moj suprug i dete, putujemo zajedno uvek. To je pravilo. Radimo tako da neko od nas uvek može biti sa bebom - rekla je ona tada.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike