Janjuš pred svima izvređao Aneli, pa priznao: Kvarna si, Maja mi je sada draža

18.01.2024

20:31

1

Autor: M. J.

Ahmićeva pobesnela

Janjuš pred svima izvređao Aneli, pa priznao: Kvarna si, Maja mi je sada draža
Janjuš, Aneli Ahmić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marko Janjušević Janjuš nakon povratka u rijaliti razočarao se u bivšu devojku Aneli Ahmić, dok je njegova devojka iz prethodnih serijala mnogo burnije reagovala kada je saznala za tragediju koja je snašla njegovu porodicu. 

- Da li si očekivao da će se Maja toliko potresti? - glasilo je pitanje.

- Na ovo pitanje koje si mi postavila, da me pitaš za bilo koga, rekao bih da bi se potresao, a kada je konkretno Maja, rekao bih isto. Svako normalan bi - rekao je Janjuš. 

Printscreen/Zadruga
 

Potom se osvrnuo na njegov i Anelin odnos, te dodao da je to zvanično kraj. 

- Ja jedino sa tobom ne mogu vreme da provodim. Tu je kraj, nema više šta da se učini. Ja bih mogao da spavam sada s kim god, samo s tobom ne bih. Tražim ti da skontaš što je to tako i da ti uđe u glavu zbog čega je to tako - rekao je Janjuš.

- Okej, ja sam to ukapirala, to si ti već rekao. Gde je emocija nestala za dva dana?! Kako se moglo zaboraviti sve što je ova žena vređala njegovo dete - rekla je Aneli.

- Jako si kvarna. Kako tebi nije nestalo za pet dana?! - rekao je Janjuš.

Iako tvrdi da ni prema Maji više ne oseća nikakve emocije, Janjuš ističe da mu je za kratko vreme ponovo postala draga, kao i da im prija da provode zajedno vreme. 

- Druga stvar, objasnio sam, ja sam kada sam ušao da sam osetio od Maje to nešto... Ja sam ovoj osobi rekao sve najgore i ona meni. Sada spominjanje šta je ona meni... Tog trenutka kada mi je došla i rekla, ja sam rekao da se neće ništa ponoviti. Ona i ja nismo zajedno, nismo u vezi. Mi smo završili sve to, ali sa nekim sa kim imaš emociju ne možeš to da radiš - rekao je Janjuš.

Printscreen Youtube/RTV Pink
 

- Vreme je pokazatelj svega, ja sam uverena u to i to je tako - rekla je Aneli.

- Dobila si šansu, najiskrenije, posle svega što sam gledao... Možda se moje emocije nisu ugasile - rekao je Janjuš.

- Jesu, tako se ne ponaša čovek kom su se izgubile emocije... Ti provodiš ceo dan sa Majom... Ujutru u rehabu, meni to nije normalno - rekla je Aneli.

- Sada mi je ona draža nego ti. Osećam da mi je draža, nemamo emocije jedno prema drugome - rekao je Janjuš, zbog čega je Aneli pobesnela. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike