Janjuš progovorio o ljubavi, porodici, pa rasplakao celu „Elitu"! Objasnio i kako ga je Aneli razočarala: Ja to više ne mogu! (VIDEO)

15.01.2024

19:20

0

Autor: M. G.

Smatra da je on njoj mnogo više pružio, nego što je ona njemu

Janjuš progovorio o ljubavi, porodici, pa rasplakao celu „Elitu"! Objasnio i kako ga je Aneli razočarala: Ja to više ne mogu! (VIDEO)
Marko Janjušević Janjuš - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

U okviru zadatka koji je zadrugarima zadao Veliki šef - da komentarišu karakteristike takmičara, te svi i navedu po troje koji su po njihovom mišljenju samoživi, Marko Janjušević Janjuš takvom je prozvao Aneli Ahmić, na iznenađenje pojedinaca. Za Miljanu Kulić i Jovanu Tomić Matoru, s druge strane, on je imao po savet, a na kraju izlaganja, kako se dotakao porodice, njega samog takođe su slomile emocije što i ne čudi, kako dan-danas tuguje za preminulim bratom.

Aneli Ahmić, Printscreen „Zadruga Official"
 

- Mi kao ljudi smo jako samoživi. Sećam se, kao mlađi odem u grad, nije mi jasno što me čekaju do rane zore da se vratim. Kad sam postao otac, shvatio sam šta je briga. Vi ovde mislite da ste pametniji od svih, a niste ni svesni šta je život, a prvi ja. Prvi sam bio samoživ stotinu puta. Shvati čovek da je pogrešio kad uvidi da je porodica najvažnija - kazao je Janjušević, pa dodao:

„Meni je moja majka rekla..."

- Bolje da su pričali kako sam imao odnose ovde, nego da mi se desilo ovo što mi se desilo. Ovde je svako samoživ. Navešću Matoru zbog situacije u kojoj je bila, jer sam joj ja rekao da mora da razmišlja o svojoj majci, i svojoj porodici. Njima je najbitnija. Znam da se Matora neće naljutiti na mene. Druga je Miljana, ja sam njoj sto puta rekao da mora da se bori. Meni je moja majka rekla da idem u rijaliti i da se borim, jer je njoj lakše da me gleda. Nijedna ljubav nije relna kako ljubav porodice - naglasio je on.

Ni tu se, međutim, nije zaustavljao.

Maja Marinković, Printscreen „Zadruga Official"
 

- U mojoj situaciji se Maja više potresla od Aneli, da je mene neko pitao kako će Maja Marinković regovati, ja sam znao da će ona tako reagovati. Ne tražim ja nikome da me žali, ali Maja je osetila tu moju bol. Aneli je samoživa, ja sam njoj pružio mnogo ljubavi, mnogo više nego drugim osobama, ja sam previše sebe dao, ali nije to sa njene strane jačina te ljubavi koju sam ja mislio. Meni su došla dvojica iz obezbeđenja da me izvedu i da je došao neko da kaže spakujte mu neke stvari... Ti si meni rekla da bi čekala nekoga do zadnjeg dana, ali ništa. Možda sam ja u nekom lošem stanju, ali ja ne mogu više to, eto - kazao je on, a kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku koji sledi.

Janjuš je, između ostalog, opisao i kako je izgledao trenutak kada su mu saopštili šta se dogodilo. 

- Šta će, kukavica, tako mu je naišlo... Zamislite kako je našoj majci. Ništa nije slutilo na to - ispričao je Janjuš u rijalitiju sa knedlom u grlu, pa dodao: 

- Dopisivao se i sa majkom taj dan, sve normalno joj je pisao. Tetka je došla po mene, kad su me izveli iz rijalitija, čim sam je video znao dam da je neko s**nje - dodao je potom Janjušević.

Kako bi lakše prihvatio vest dali su mu i lekove za smirenje. 

- Nešto su mi moji gurali u usta da se smirim, neke lekove... Ta noć mi je gora nego onaj dan kad sam mu kupovao šta će da obuče. Ne daj bože nikome - dodao je on u "Eliti".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike