Janjuš otkrio ko je pronašao telo njegovog brata! "Mihajlo se dva dana nije javljao nikome!" (VIDEO)

14.01.2024

17:03

0

Marko je izveden iz rijalitija kako bi mu saopštili nesrećne vesti

Janjuš otkrio ko je pronašao telo njegovog brata! "Mihajlo se dva dana nije javljao nikome!" (VIDEO)
Marko Janjušević Janjuš - Copyright printscreen/TV Pink

Marko Janjušević Janjuš razgovarao je sa Milenom Kačavendom i otkrio joj nepoznate detalje o smrti mlađeg brata Mihajla Janjuševića. Kako je rekao, Mihajlovo telo pronašao je njegov prijatelj, ali prvo se dotakao toga šta je njegov brat poslednje uradio pre nego što je digao ruku na sebe.

- Mami je poslao tri srca, to je bilo negde u sredu, u sredu je poslao tri srca i već oko dva poponde poslao: "Šta radiš" i samo poslao ta tri srca. Od tog dana se nikome nije javljao. Zvali su ga drugarica i neki drug, majka ga zvala, slala mu poruke... Nije se javljao dva dana nikome, ništa niko nije znao - ispričao je Janjuš i objasnio kako je prijatelj došao do Mihajlovih ključeva od stana.

Printsreen Instagram
Mihajlo Janjušević

 

- Taj drug je znao gde živi, prošao je tu pored stana pošto je on živeo u prizemlju. Bilo je ugašeno svetlo, nema nikoga. U petak nađe broj gazde od stana. Gazda stana da mu ključ, da uđe da proveri i on zatekne šta zatekne. Čovek se frapirao - opisao je Janjušević, što se može naći i na Tiktoku.

 

 

Podsetimo, Marko je u ranijoj izjavi naveo i kako se ne zna zbog čega se njegov brat odlučio na samoubistvo.

Bivši košarkaš izveden je iz "Elite" kako bi mu najbliži saopštili potresne vesti, a u rijaliti se vratio dve i po nedelje kasnije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike