„Tri puta je bila klinički mrtva zbog droge i ti još ono podržavaš?" Isplivala šok prepiska majke Aneli Ahmić i Asmina Durdžića!

11.01.2024

10:05

0

Autor: M. G.

Svaka je bila strašnija od prethodne

„Tri puta je bila klinički mrtva zbog droge i ti još ono podržavaš?" Isplivala šok prepiska majke Aneli Ahmić i Asmina Durdžića!
Aneli Ahmić - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić i dalje su jedna od glavnih tema razgovora zbog njihovog turbulentnog odnosa, odnosno detalja istog koji gotovo svakodnevno dospevaju u javnost. Jasmina, zadrugarkina majka, nedavno je i sama raskrinkavala buran život svoje naslednice. 

Sada, isplivala je i njena izvesna prepiska s Duržićem - jednako puna šok podataka. 

- Ja sam njoj prošli mesec dao 4.300 evra, da bi se drogirala. Ostavila si ih same, gladne, otišla sa njim, tri dana, taj slikar što te je crtao... Aneli je morala da ide da prosi kifle u pekari - pisao je Asmin, prenose mediji. 

- Sram te bilo. Ona će tužiti odmah, bolje ne pravi probleme - poručila mu je bila Jasmina. 

- Meni samo nije jasno da ti kao majka to podržavaš i kažeš da je normalno, a tri puta ti je bila klinički mrtva u Sarajevu zbog droge - nastavljao je on. 

Aneli Ahmić, Printscreen Zadruga Official
 

- Sram te bilo, hajde, ne piši mi - odgovorila mu je. 

Podsetimo, u javnosti se spekulisalo da je izvesni Alen švaler Aneli Ahmić, pa da joj je majka prenela nedavno u rijalitiju prenela brojne informacije o njemu.

- Sad ću ja da kažem istinu, pravu istinu. Kunem se da Aneli nikad ništa nije imala sa Alenom. On je naš porodični prijatelj, koji je uvek tu za nas. Pošto je on poslovni partner našeg rođaka, samo sam joj spomenula da joj je poslao poklone. Međutim, ona je to nešto pogrešno protumačila i rekla: „Je li se razveo?" - govorila je bila, pa dodala:

- Aneli je sve pogrešno shvatila. Možda je on joj simpatičan i drag, ali ni blizu to, ništa nije bilo. Kunem se u sve. Vidi se da je ona trenutno polupana i u bunili i ludilu.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike