Cimer raskrinkao Maju Marinković zbog veze sa dečkom Aleksandre Subotić: Uzela mu 100 evra i otišla!

04.01.2024

12:15

0

Autor: M. V.

Ona tvrdi da je bila džek u vezama

Cimer raskrinkao Maju Marinković zbog veze sa dečkom Aleksandre Subotić: Uzela mu 100 evra i otišla!
Maja Marinković - Copyright M.P./ATAImages

Maja Marinković u "Eliti" govori kako je Anita Stanojlović bila sa Jovanom Tomić Matorom iz čiste koristi.

Voditelj je postavio pitanje Maji zašto pokušava da ponizi Anitu u tom smislu, kad je Predrag Raspopović, partner Aleksandre Subotić, njoj ostavio 100 evra i otišao sa letovanja na kome su bili zajedno.

ATAImages/M. M.
Maja Marinković

 

- Ja nikad ni sa kim nisam bila iz koristi i nemam potrebe sa tim, samo nisam očekivala da će dečko da me ostavi na moru samu, a ja došla tu sa njim i on me je poveo. Ja ne znam zašto ljudi žele da me degradiraju. Ja sam uvek bila džek u vezama, čak sam im i plaćala dugove kao npr. Janjušu. Peca je meni samo dao pare za kartu kad sam se vraćala iz Budve da me Taki dočeka - ispričala je Marinkovićeva, a onda je Lepi Mića rešio da se uključi i ponizi Maju.

ATAImages/ M.M.
Lepi Mića

 

- Ona je uzela od njega 100 evra, to je toliko poniženje bilo, još otela drugarici dečka, a on je gledao samo kao prolaznu avanturu. Čovek je ponizio i oterao za male pare, znači sramota - rekao je Lepi Mića.

 

 

Podsetimo, Maja Marinković je pred kraj leta 2022. godine otela dečka bivšoj rijaliti učesnici Aleksandri Subotić. Nakon što su raskinuli, Peca Vijagra, kako ga još zovu, se vratio Subotićki, sa kojom ima sina Jovana. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike