Anita priznala da ne voli Matoru otkako je u "Elitu" ušao Anđelo: On je presudio!

18.12.2023

10:55

0

Autor: M. V.

Ljubavni trougao šokira javnost

Anita priznala da ne voli Matoru otkako je u "Elitu" ušao Anđelo: On je presudio!
Anita Stanojlović - Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Anita Stanojlović konačno je priznala da više ne voli Jovanu Tomić Matoru, od koje će se uskoro razvesti. Otkako se u "Elitu" uselio Anđelo Ranković, Anita ne krije emocije prema njemu.

- Osetila sam neku energiju i strast na prvi pogled. U nekim trenucima mogu da kažem da sam se zaljubila, a prerano je. U nekim trenucima razmišljam da nije inat, a opet mi daje neke signale. Verujem da mi muškarci pričaju iz kompleksa prema njemu da sam mu inat. On je ušao i poremetio sve. Fizički je skroz kako treba, ali taj pogled i osemh. Pogledom mi kaže sve što ne može rečima. Nije on kao ja, ja sam napadnija, ali mi pogledom kaže - ispričala je Anita.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Anita Stanojlović, Anđelo Ranković

 

- Je l' ti prija kad ustane da te zaštiti od napada? - upitao je voditelj.

 - Prija mi, ali opet u nekim situacijama kad komentarišu kako ga spopadam, a on prećuti, meni ne prija - glasio je njen odgovor.

- Kad si shavtila da se gase emocije prema Matoroj? - pita voditelj.

 

- Definitivno se ugasilo kad je on ušao. Verovatno se desilo mnogo ranije, ali mislim da je to posle nominacija kad sam skroz promenila ponašanje. Verovatno ja samoj sebi nisam htela da priznam jer sam se prošle godine toliko borila za nju, ali mislim da je on presudio i više me ne zanima kako se ko oseća, gledam samo sebe - ispričala je Anita u rijalitiju i dodala:

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Matora, Anita Stanojlović

 

- Ja nju više ne osećam, kao da mi je stranac, uopšte nema osećaj. Ona je prema meni stvarno bila super, ali taj prelaz od šest meseci, pa odma u vezu. Anđelo je rekao da voli da bude dominantan, ona je to bila ovde, pa kad smo izašle ja sam preuzela tu ulogu. Mene je privlačilo to što nisam mogla. Ne kajem se što smo ušle u brak, ali sad kad razmišljam samo jer ne bih volela da je povredim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike