"Ne znamo šta nas je snašlo": Janjuševa majka za smrt sina saznala iz medija

26.12.2023

12:45

0

Autor: M. J.

Trebao je da dođe u Prijepolje za praznike

"Ne znamo šta nas je snašlo": Janjuševa majka za smrt sina saznala iz medija
Copyright Prinstcreen Instagram/ janjuseviccmihailo

Mihailo Janjušević, brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša pronađen je juče mrtav u svom stanu u Beogradu. Njegova porodica nije mogla da nasluti da će doći do ovog tragičnog slučaja, te su svi ostali šokirani. 

Navodno je Mihailo izvršio samoubistvo vešanjem, prenosi Republika

Članovi njihove porodice su se oglasili za medije, te otkrili da ništa nije ukazivalo da će doći do ovoga, kao i da je Mihailo trebao da dođe za praznike kod porodice u Prijepolje.

Instagram screenshot / jannmiha
 

- Kako mogu da budem, ne znamo šta nas je snašlo i nemamo pojma šta se desilo našem Mihailu. Javili su nam samo da se obesio. Ne zna se ni šta se dešavalo u stanu u kom je bio. Retko smo bili u kontaktu, on je najviše sa majkom komunicirao. Majka je u šoku, šta da kaže žena. Mihailo je trebalo da dođe kod nas u Prijepolje sad za praznike -  rekla je Janjuševa baka za pomenuti medij. 

Tetka braće Janjušević kaže da je njihovoj majci trenutno najteže, kao i da je za ovaj tužan događaj saznala iz medija. 

Antonio Ahel/ATA Images/Instagram
 

- Ništa nam nisu rekli. Ne znamo što je digao ruku na sebe. Mi nećemo da idemo u Beograd, Mihaila treba da dovezu u Prijepolje. Ovde će biti sahrana. Držimo se kako možemo, teško nam je i hvala svima koji su zvali. Mi smo iz medija saznali da je se Mihailo ubio. Nismo ništa u početku znali. Ostali smo u šoku.

Podsetimo, nakon što se saznalo za ovo, produkcija "Elite" je izvela Marka Janjuševića i saopštla mu je šta se dogodilo. 

Pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike