Mihailo Janjušević je skoro pričao o odnosu sa bratom i svojim golišavim fotkama: "Ovde stavljam kraj"

25.12.2023

21:12

0

Autor: N. M.

On je bio 10 godina mlađi od Marka

Mihailo Janjušević je skoro pričao o odnosu sa bratom i svojim golišavim fotkama: "Ovde stavljam kraj"
Marko i Mihailo Janjušević - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Instagram

Mihailo Janjušević pronađen je mrtav u Beogradu, u 27. godini, a o njegovom odnosu sa bratom Markom Janjušem ranije se puno govorilo.

Pre oko dva meseca Marko je opisao svoj odnos sa bratom koji je godinama u rijalitiju i od kog je imao potpuno drugačiji život.

ATAImages/Antonio Ahel
Marko Janjušević

 

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života. Ovde stavljam kraj na Zadrugu jer ja imam svoj život, ne zanima me televizija. Pustite me da se skidam na OnlyFansu i Tviteru na miru! Stvarno ne želim da budem deo svega toga - rekao je Janjušev brat i ponovio da ima želju da uđe u rijaliti da bi to i uradio.

Instagram
Mihailo Janjušević

 

On je komentarisao i to što voli da se obnaži za društven mreže ali i zaradi od njih.

- Okačio sam svoje gole fotke da, i znam šta to nosi sa sobom, ali neću da gledam kako me vređa neko bez razloga. Ne podržavam bilo kakav vid nasilja. Ne podržavam digitalno nasilje. Ne podržavam homofobične komentare, na tv-u, van tv-a, na Twitteru, van Twittera... Hvala - napisao je tada u objavi Mihailo Janjušević.

Pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike