Rada Vasić otkrila sve o svojoj bolesti: Doktori su mi pronašli rak, morala sam na hitnu operaciju! I njen Rade završio u bolnici

22.12.2023

14:09

0

Rijaliti zvezda se suočila sa teškim životnim trenucima

Rada Vasić otkrila sve o svojoj bolesti: Doktori su mi pronašli rak, morala sam na hitnu operaciju! I njen Rade završio u bolnici
Rada Vasić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Rada Vasić, poznata kao učesnica rijaliti programa, te majka Mike i Gibe, danas Ane i Ivane, obolela je od karcinoma dojke i zbog toga je imala operaciju.

Njoj je opala kosa, što je pokazala i na svom TikTok nalogu gde je svima poželela srećnu Novu godinu i tražila da joj se pomogne, a sada je otkrila kakvo je njeno zdravstveno stanje.

- Borim se nekako, držim se. Saznala sam da imam rak dojke pre osam meseci. Imala sam bolove, ali nisam znala da imam rak dojke i deca su me naterala da idem kod doktora. Kupovala sam tablete, mislila sam da je prehlada i reuma. Međutim, doktori su mi pronašli rak dojke i morala sam na operaciju – kazala je Rada i dodala:

Printscreen/Tiktok/rada_rade01
Rada Vasić

- Posle toga sam morala na terapije. Jake su mi terapije. Nisam htela o ovome u javnosti da pričam zbog svojih fanova, da ih ne bih opteretila. Rekla sam im da kada mi bude bolje da ću biti na lajvu na TikToku.

Vasićeva je otkrila kakvo je njeno zdravlje sada nakon svega.

- Malaksala sam, nemam koncentraciju, kao da sam pijana.

Na svu njenu muku, Rada nam je otkrila da ni njen suprug Rade Vasić nije dobrog zdravlja, te da je i on operisan.

- Radetu su otkazala oba bubrega. Bio je u Nišu u bolnici, izašao je pre dva dana. Rade je stvarno u lošem stanju. Meni sad ne treba nikakva depresija i sekiracija. Da ne bi bilo mog Radeta, ja bih sve ovo teško podnela - ispričala je Rada Vasić.

Instagram printscreen/radavasic_official
Rade i Rada Vasić

Podsetimo, Rada i Rade su bili učesnici nekoliko rijaliti programa u Srbiji, da bi se na neko vreme povukli iz javnosti. Potom su ponovo u žižu došli kada su njihovi sinovi promenili pol i postali žene koje se sada zovu Ivana i Ana Nikolić.

Rada je otvoreno pričala o njima i njihovom odnosu, te istakla da ih podržava i da je nije briga ko šta priča, već da im je samo njihova sreća važna.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike