On večeras ulazi u "Elitu": Svi ga dobro znaju, zabavljao se sa dve pevačice u rijalitiju, njega baš ne očekuju!

11.12.2023

21:44

0

Dobro poznat rijaliti igrač koji devojke ne ostavlja ravnodušnim

On večeras ulazi u "Elitu": Svi ga dobro znaju, zabavljao se sa dve pevačice u rijalitiju, njega baš ne očekuju!
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay

Otkako je počela nova sezona rijalitija "Zadruga 7 Elita", izdešavale su se razne stvari i situacije. Kako je večeras najavljeno, na poznatom imanju će biti održano vanredno ubacivanje.

Prema navodima, Bela kuća biće bogatija za još jednog člana, a to će biti Anđelo Ranković, dobro poznato lice ovog rijaliti programa.

Printscreen/instagram
Anđelo Ranković ulazi u Elitu

Anđelo je na svom nalogu na Instagramu podelio fotografiju gde pozira sa koferima ispred Pinkovih studija u Šimanovcima, a koju je objavio njegov drug koji mu je poželeo sreću. 

Ko je Anđelo Ranković

Anđelo je bio učesnik prve sezone "Zadruge" gde je započeo vezu sa Teodorom Džehverović

Iako su imali turbulentan odnos, oni su vezu nastavili i napolju, ali ona nije potrajala. Kako je Anđelo nedavno izjavio, od trenutka kada su raskinuli, oni se nisu ni videli ni čuli

On je učešće u rijalitiju ponovio i u četvrtoj sezoni kada je bio sa Sanjom Stanković, što je izazvalo problem u njegovom odnosu sa Matorom. Pre toga, Paula Hublin je zbog njega raskinula vezu sa Franom Pujasom, sa kojim je i ušla u rijaliti. Anđelo i ona su, inače, bili samo bliski, ali nisu ostvarili vezu.

ATAImages/Antonio Ahel
Anđelo Ranković

Njegovo poslednje učešće bilo je u petoj sezoni. Tada se muvao sa Dalilom Dragojević, što je izazvalo haos i ljubomoru kod Filipa Cara, koji se potom vratio njo. Anđelo se tada okenuo još jednoj pevačici u rijalitiju - Sandri Rešić. Međutim, ni to nije potrajalo.

Po izlasku iz rijalitija, on se povukao iz javnosti, sa poslovnim partnerima otvorio bar u centru prestonice, a šta će sada pokazati u rijalitiju, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike