Ša bio na korak do bolnice zbog braka sa Vanjom: Umalo da naudim sebi!

09.12.2023

09:33

0

Iskreno je govorio o bolnoj temi

Ša bio na korak do bolnice zbog braka sa Vanjom: Umalo da naudim sebi!
Nenad Aleksić Ša - Copyright ATAImages/ M.M.

Za Nenada Aleksića Ša se vezuje puno kontroverzi, pogotovo otkako je rešeno da će se razvesti od Vanje Ignjatović.

Reper i tiktokerka su kratko bili u braku, a za to vreme je bilo burnih situacija. Kad je ušao u rijaliti, Ša je posebno intiman sa Mionom Jovanović.

- Nenade, u "Elitu'' si ušao s nekim drugim planom, a onda ti se desila ljubav. Da li si srećan jer ti se sve to desilo? - glasilo je pitanje novinara.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša Miona Jovanović

 

- Ne želim da pričam ništa loše o osobi s kojom sam bio, ali sam neko ko se uvek trudi da se dodvori nekom do koga mi je stalo, pa samim tim i krivim sebe. Prebrzo smo ušli u brak i neki odnos. Neću da iznosim prljav veš, ali je vreme da kažem nešto drugo. Bio sam na korak do bolnice, umalo da naudim sebi. Jedna strana je bila srećna, dok se drugoj svet rušio. Tužan sam jer ne mogu da pričam istinu - rekao je Ša, koji je i ranije pričao da su oboje grešili u braku.

- Moram samo da kažem da su moje greške bile minimalne. Posle suđenja sam se ohladio od svega i shvatio da sam neke stvari idealizovao. Naučio sam da volim sebe, a ne da jurim stvari u prazno - naglasio je Aleksić, koji je na sledeće pitanje "da li je Vanji stalo do novca i popularnosti, oštro odgovorio:

- Ne. Mislim na to da je u braku važno da se posvetimo jedno drugom. Shvatam ga ozbiljno, dok nego na to ne gleda tako. Drago mi je da sam otvorio oči i došao sebi. Nikom neću dozvoliti da od mene pravi majmuna i da me stavlja na poslednje mesto. Bio sam vezan za Vanjinog sina i bio mi je žao jer je ona tri nedelje pre nego što sam ušao rekla da je kraj i da joj treba vreme da da bi se vratila. Kakav bi to odnos bio da smo se ponovo spojili?! - istakao je Ša.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nenad Aleksić Ša Vanja Ignjatović

 

"Najgore što mi se desilo ove godine je brak"

- Rekao si da si ponovo posle nekoliko godina odlučio da sebe staviš na prvo mesto. Da li je to tvoja najbolja odluka ove godine i prekretnica za narednu? - glasilo je pitanje novinara.

- Jeste, naravno. Najgore što mi se desilo ove godine jer taj brak, ali ne želim nikoga da kudim - rekao je Nenad i dodao:

- Vanja mi je uvek je govorila da joj je potreban prostor i da ne trpi pritisak. Rekla mi je u nekoliko navrata da se oseća kao robinja. Brak nije nikakva robija, nego nešto najlepše. Moji roditelji su razvedeni, baš zato znam šta ja želim.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nenad Aleksić Ša Vanja Ignjatović

 

- Zbog čega je Vanja uvek bila na telefonu koji je pod šifrom i bila besna kad joj ti zatražiš da vidiš šta ona to radi? - glasi pitanje.

- To je pitanje na koje samo ona može da odgovori. Ja ne mogu da verujem da neko ne dopušta svom mužu da joj vidi telefon. Ja sam psiho, smarač i kreten jer mi je sumnjivo. Da sam stekao poverenje, mogla je da radi šta je želela. Nije mi dala da steknem poverenje. Sa mnom je lako, otvorena sam knjiga - odgovorio je Ša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike