Majka Mione Jovanović besna zbog njene bliskosti sa Ša: Šta će joj čovek koji je bliži godinama meni, nego njoj!

04.12.2023

22:26

0

Ne dopada joj se ćerkino zbližavanje sa reperom

Majka Mione Jovanović besna zbog njene bliskosti sa Ša: Šta će joj čovek koji je bliži godinama meni, nego njoj!
Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

MMA borac Stanislav Krofak danas je rešio da na emotivnu vezu sa Mionom Jovanović, učesnicom "Zadruge 7 Elita", stavi tačku zbog njenog bliskog odnosa sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Povodom novonastale situacije se prvi put oglasila Mionina majka Danijela Jovanović, koja ne krije nezadovoljstvo zbog kraja ćerkine veze sa Stanislavom, dok se, sa druge strane, trudi da ne prati ćerkin odnos sa Nenadom.

ATAImages/ A.A.
Stanislav i Miona

- Shvatila sam da ona čeka Novu godinu, da bi videla kakva je njena situacija. Što se tiče Mione i Ša, ne pratim baš puno to. Ne gledam ih. Gledam emisije, vidim da u emisiji ne sluša ništa i nikoga, ne prati, samo priča sa njim. Šta da vam kažem - priča Danijela, pa otkriva da li misli da će njena ćerka ući sa reperom u vezu:

- Ne mogu da tu ništa prognoziram, ništa da pričam.

Kako kaže, ne dopada joj se da joj ćerka bude sa nekim ko je bliži njoj po godinama, nego njenoj naslednici.

ATA Images/Antonio Ahel
Nenad Aleksić Ša

- Nikako mi se to ne dopada! Prvo, godine su u pitanju, šta ona ima da traži sa tako starijim čovekom, sa čovekom koji je približniji mojim godinama nego njenim?! Meni se to ništa ne sviđa! Takođe, taj njegov bračni status, to mora da se raščisti. Ta njegova bivša žena Vanja, šta je već, napusti ga, pa piše neke statuse na konto Mione i njega, to sam videla po novinama... Mislim, to je, po meni, katastrofa - kazala je Mionina majka za Pink.rs, pa poručila:

- Ne želim više da se oglašavam po novinama ni zbog čega. Čula sam se sa Stanislavom danas, dečko je to odlučio na osnovu svega što je doživeo i preživeo. Borio se za to, ali šta vredi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike