"Kosa mi opada i noge otiču, bubrezi mogu sutra da otkažu": Teodora Radojičić otkrila detalje svog zdravstvenog stanja

08.12.2023

19:38

0

Autor: M. J.

Iza sebe ima stresan period

"Kosa mi opada i noge otiču, bubrezi mogu sutra da otkažu": Teodora Radojičić otkrila detalje svog zdravstvenog stanja
Teodora Radojičić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Teodora Radojičić danas je iznenada napustila Elitu, nakon što su stigli njeni lekarski izveštaji. Naime, analize koje je radila ukazuju na to da je njeno zdravstveno stanje ugroženo zbog čega je Veliki šef doneo odluku da ona odmah napusti imanje. 

Iako se već danima žalila na to da se oseća loše, kao i da joj opada kosa, niko nije ni naslućivao da je njeno stanje ovako ozbiljno. 

- Iskreno baš sam loše. Više stvari je odjednom. Početak je bila ta štitna žlezda, onda su otkrili da mi srce nije ok, da imam tahikardiju, a onda su provalili da mi nije u redu nadbubrežna žlezda i sutra imam razna ispitivanja. Ujutru idem u bolnicu da radim neki specijalni test. Moram da idem i ultrazvuk stomaka da radim, kortizol mi nije dobar i krvna slika mi je loša. Ne mogu da verujem šta me je sve snašlo. Ja sam iza sebe imala četiri stresne godine. Bio je doktor kod mene pre dva sata i rekao mi je da je baš loša situacija i da bubrezi bukvalno mogu sutra da mi otkažu. Meni je počela i kosa da opada, glava i noge mi otiču i mnoge druge stvari i eto, ne znam šta da kažem - rekla je Teodora za Informer.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, kako joj je neophodna lekarska pomoć spolja doneta je odluka o njenom napuštanju. 

- Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru "Elite", zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku izneli ovakav stav. Teodora, sada se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav Veliki šef.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike