Nova afera drma "Zadrugu": Oženjeni Ša i Miona na ivici da priznaju osećanja, njegova Vanja poslala skrivenu poruku

27.11.2023

10:16

0

Tvrdio je da želi da se pomiri sa Vanjom, ali je od toga odustao

Nova afera drma "Zadrugu": Oženjeni Ša i Miona na ivici da priznaju osećanja, njegova Vanja poslala skrivenu poruku
Nenad Aleksić Ša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Reper Nenad Aleksić Ša je, od rastanka sa suprugom Vanjom, tvrdio da želi da se pomiri sa njom, ali je očigledno od toga odustao i fokus preusmerio na zadrugarku Mionu Jovanović.

Miona je u rijaliti ušla kao zauzeta, ali je pre nekoliko dana saznala da njen dečko više ne želi da čuje za nju, pa se i ona fokusirala na Ša.

ATAImages/Antonio Ahel
Nenad Aleksić Ša i Vanja Aleksić

Oni su već počeli da vode razgovore koji su svima sumnjivi, pa mnogi misle da su na ivici da priznaju osećanja. Ša je čak izjavio i da mu smeta što drugi momci odmeravaju Mionu.

Za to vreme njegova još uvek zakonita supruga Vanja uživa u životu, ali potez koji je napravila je mnoge iznenadio. Ona je, naime, objavila snimak na TikToku, gde se snimala uz pesmu "Dobrodošao u krug" od Severine, a jedan od stihova pesme glasi "Zbog tvoje glupe slabosti sve u vodu palo je, jedna ružna reč dobro te opisuje, ali boleće će te kao mene, a to ti potpisujem", pa su mnogi shvatili da je te reči upravo uputila Nenadu.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Oni su, inače, nedavno trebali da se nađu na ročištu povodom razvoda, ali se ona nije pojavila. Ša se zabrinuo zbog toga, pa se i požalio u rijalitiju, jer mu nije bilo jasno šta se dešava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike