Matorin otac u suzama zbog Anitine prevare: Tata je voli najviše na svetu, ali ako se pomire, kući neka mi ne dolazi! (FOTO)

19.11.2023

18:20

0

Autor: M. G.

Prisetio se i upoznavanja sa Stanojlovićevom, za koju je dugo verovao da je njegovoj naslednici samo drugarica

Matorin otac u suzama zbog Anitine prevare: Tata je voli najviše na svetu, ali ako se pomire, kući neka mi ne dolazi! (FOTO)
Hranislav Tomić - Copyright Printscreen „Premijera - Vikend specijal"

Otac Jovane Tomić Matore, Hranislav, kroz suze je progovorio o drami o kojoj se već izvesno vreme priča i piše. Prevara s Anitine strane veoma mu je teško pala, baš kao i zadrugarkinoj majci.

Štaviše, ukoliko mu se ćerka pomiri sa Stanojlovićevom posle svega, rekao bi joj - da mu ne dolazi u dvorište.

Hranislav Tomić, Printscreen „Premijera - Vikend specijal"
 

- Nije mi svejedno, ništa ne mogu, bez teksta ostajem... Uradila je to što je urdila... Ali treba da zna da je tata najvise voli na svetu... Meni je mnogo teško, a majci da ne pricam... Lepo je rekla... Obrukala joj je porodicu. Sve vreme sam mislio da joj je to drugarica - kazao je u „Premijeri - Vikend specijalu" on, pa nastavio o tome kako je teklo upoznavanje s Anitom, za koju je dugo verovao da je Jovani samo drugarica.

„Mi ništa nismo znali!"

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ne poznajem tu devojku, u prolazu sam je video... Kratko i jasno. Jovana je uopšte nije predstavila kao suprugu... Samo je rekla: „Ovo je Anita" i to je to. Mi nismo ni znali da se to tamo pravi, nismo imali pojma. Preko medija smo saznali sve o svadbi. Nisam dozvoljavao da je dovede ovde. Jovana je mogla da dođe, ali nju da dovodi ne. Onda je molila majku da dođe sa njom... Njoj su vrata uvek otvorena, može da se vrati kad god želi... Ovde ima sve - kazao je, pa sproveo televizijsku ekipu do Matorine sobe.

- ...Jovana je pomagala nama i finansijski i u sređivajnju kuće. Učili smo je da joj porodica bude važna. Jovana nije iskvarena. Jedini njeni prijatelji su Marko Đedović, Ša i Janjuš - naglasio je, pa žestoko zaljučio:

- Kada bi se pomirila sa Anitom, rekao bih joj da mi više ne ulazi u dvoriste.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike